Älskade, älskade David!

I dag väckte Albin oss vid 6 och jag hörde på David att han var inte sugen på att gå upp så jag och Albin gick upp, åt frukost, kollade på tv och sen gjorde vi oss i ordning och gick ut, så fick pappan sova vidare. Han skulle nämligen fasta idag, innan operationen och då ville han helst sova länge så han inte kände av att han var hungrig. När vi kom tillbaka hem vid halv 10 så hörde vi att det rörde sig där uppe och då kom han ner, tog en kopp te och tittade på när jag och Albin pysslade med apelsiner.



Sånna apelsiner är inget som vi har brukat göra hemma men jag har nog gjort det rätt många år nu, mest för att jag tycker det luktar så gott för särskillt snygga är dom ju inte men man måste ju inte ha dom framme så dom syns, räcker ju att man känner lukten!

Jag passade på att lägga Albin vid halv 11 redan eftersom han skulle behöva väckas vid 12, då skulle vi åka. Medan han sov så passade jag på att göra en plåt polkabräck till och en sats knäck och dom blev lika goda denna gången!
David duschade sig i descutan en sista gång och tog på sig mina mjukisbyxor (hans var inte det minsta rena och det skulle vara rena kläder på efter den duschen...) och sen åkte vi väg. Han är så söt, min sambo, han hade ju lite funderingar med det här kring att vara sövd och så och det han främst tänkte på var hur jobbigt det skulle vara när han skulle vara sövd och behöva ligga på mage, han blir så tätt i näsan när han ligge på mage "kul att ligga där och snora". Nu i efterhand visade det sig att dom gjorde operationen när han låg på sidan (cystan satt mellan skinkorna) så det blev inget problem med snoret...

När vi hade lämnat av pappan i Falkenberg, på Vårdcentralen så åkte vi till Factory Outlet och kollade, Albin var som ett litet lamm, gjorde som jag sa och kom när jag ropa, jag var helt förvånad själv, det enda som hände var att ett glas åkte i backen och gick sönder men det var inte Albins fel, det var packat in alldels för många glas och så stod dom på nedersta hyllan på en gavel så det räckte att man gick emot (vilket han gjorde) så ramla dom ner. Jag sa till en kille att det låg glas på golvet och han hade redan hört kraset så han hade en sopeborste med sig!



Sen åkte vi hem och åt, bara lite mellis och så skalade vi potatis så det skulle var förberett och klart, vi gissade ju att David skulle vara bra hungrig efter att inte ha ätit på så länge. Innan vi lämnade Falkenberg så sa David att dom trodde han skulle vara klar vid 15-16 tiden så när klockan var 16 så satte vi oss i bilen igen och åkte mot Falkenberg, David skulle ju ringa när han ville bli hämtad så vi åkte om "INEZZZ" och "KUTT", min farmor och farfar som bor på Slätten. Dom heter Inez och Kurt och Albin har pratat om dom oavbrutet idag! Vi hann bara komma dit så ringde han, vid halv 5 så vi stannade bara i 10 minuter sen åkte vi och då hade man ju nästan hunnit bli lite orolig men det hade varit så att han blivit lite yr när han var uppe och gick, men när jag hämta han var han helt som vanligt, hungrig bara!

När vi kom hem satt jag på maten direkt och det var lika roligt som vanligt att laga mat till min älskade sambo, han åt som en riktig björn. Jag och Albin hade köpt julkorv (kokekorv) när vi var ute på morgonpromenaden och till det hade vi vitsås, potatis och ärtor och det var en höjdare, tyckte både David och Albin! Sen tog jag hand om disk medan David och Albin tog det lugnt i soffan...



Eftersom David behövde lite lugn och ro (fast det tyckte han inte själv, men det tyckte jag!) så satte jag Albin i badet när jag röjt undan och så fick David kolla på tv i fred, utan en klättrig Albin hos sig.



När Albin badat färdigt så var det dax för sängen och när vi skulle säga "god natt" till pappa David så hade han redan somnat, på soffan...

Nu sover Albin gott i sin säng och David har vaknat och jag har servat honom med både te och lite av julgodisarna jag gjorde i förmiddags så nu tyckte jag att jag kunde sätta mig och blogga lite med gott samvete. I morrn får vi se vad som händer, beror ju helt på hur David mår och om han har mycket ont men jag hade tänkt att jag och Albin skulle ge oss iväg tidigt på morgonen till Gekås, så David får lite sovmorgon i morrn med, men man vet ju aldrig hur det blir, men som jag har tänkt just nu så blir det så.

Kom på en lustig grej som hände innan, när vi körde hem från Factory Outlet... Jag låg bakom en bil som helt plötsligt saktar in ordentligt mitt på landsvägen och sen bara svänger in på en liten väg UTAN ATT BLINKA, sånna bilister gör mig fullständigt skogstokig så jag häver mig på tutan och skriker "BLINKA DÅ DITT ARSLE!!" 1½ minut senare hör jag hur Albin sitter och säjer "Asche"... Ooops, dax att tänka på vad man säjer nu kanske, han härmar alla ord vi säger nu, hela tiden, en riktig lite tjötröv har han blivit, den där Nuss!  Det roligaste av allt är att sätta ihop fler ord, tex
"Abin - Ejja - Hysss" (Albin och Ella gör hyss),
"Mumu - Abin - Myyys" (Mormor och Albin har det mysigt),
"Pappa - Abin - Buuus" (Pappa och Albin busar)
"Mehhin - Jaj - Anners!" ( Grävmaskin med vagn och det är Anders som kör)

Nu ska jag se om det är nåt mer min älskade sambo behöver innan jag duschar och sen kryper ner mellan lakanen för natten. Förresten, jag har rensat kattlådan idag!! Har jag inte gjort sen vi flytta hit tror jag, det är det alltid David som gör men eftersom han inte ska sitta, krypa eller klättra så tog jag tag i det, känner mig lite stolt över det.

Natti...


Kommentarer
Postat av: Mamma

Lång blogg idag! Skoj att läsa vad ni har hittat på, det var ju inte så lång stund jag fick träffa Albin idag.

2008-12-18 @ 22:13:13
Postat av: Mamma

Idag, idag, idag... suck!

2008-12-18 @ 22:14:29
Postat av: Anna

Hoppas David inte har allt för ont efter op!

Ella ler när man pratar om Albin, och frågar man om de gjorde hyss, säger hon: Abbin, dä! och pekar på hallfönstret... :-D

2008-12-18 @ 22:27:06
URL: http://annaskortoscrap.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0