Doppareda'n



Idag är det självaste julafton och jag bara myser!! Det är ju denna dag jag längtar efter och väntar på hela långa året.
I morse vaknade Albin inte innan halv 7 så vi gick ner och han fick öppna ett paket som låg under granen och där i fanns kritor som han ritat med nu på morgonen.
David ligger i skrivandets stund och sover i soffan (han har sovit i natt men blev visst lite trött efter julfrukosten), Albin leker med sina saker på golvet och jag passar på att blogga, men vi ska alldeles strax upp och göra oss julfina, jag och Albin, för Davids del blir det mysbyxor...

Så här hade Albin det i morse, på sin 3 julafton!


Så God Jul på er, så visar jag fler julbilderr i morgon eller på annandagen!

Kommentarer
Postat av: Anna

Önskar er en riktigt GOD JUL!!!!

2008-12-24 @ 10:24:24
URL: http://annaskortoscrap.blogspot.com
Postat av: Malin

God fortsättning och tack för julkortet!



Vi hade en härlig afton igår, med god mat och gott sällskap. och två mycket trötta barn, de har haft svårt att somna båda två de sista dagarna, Embla har vart nervös över att tomten inte skulle komma och loke, ja det vet jag faktiskt inte. Så trötta var de igår och Embla väntade och väntade och det var såååå tråkigt att bara vänta och inte ha nån kompis att leka med.. Men kvällen slutade härligt och hon var nöjd och glad!

2008-12-25 @ 08:57:33
Postat av: Charlotte

Malin: God fortsättning till er med! Jag fick en ny digital systemkamera av min absolut galne man!!



Albin var lite skraj för tomten i början, satt hos morfar och vägrade släppa taget men det lossnade och i slutet hjälpte han tomten dela ut klapparna! Albin fick en traktor med vagn av morfarn som dom lekte med resten av kvällen. Albin var oxå trött vill jag lova så han sov faktiskt kvar där och jag och David har mysfrukost hemma, ensamna!

2008-12-25 @ 09:34:40
URL: http://hemmahosfyrklovern.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0