Helt underbart!

Ja, jag visste inte rikitgt hur jag annars skulle beskriva det, känslan för dagen!

I går kväll somnade jag tidigt, nästan så jag skäms att säja hur tidigt men det var innan halv 10... David somnade oxå tidigt och vi har sovit oförskämt skönt i natt, alla 5! Vid 5 kom Albin in men han somnade bredvid oss och jag vaknade nog aldrig riktigt till för jag somnade lika fort och tro det eller ej, men Albin var stilla för en gångs skull. Vid kvart över 6 vaknade jag pigg som en nyponros (var sjutton fick jag det ifrån, tror mamma brukar säja så...) så jag tassade ner och tände brasan, satte på lite te vatten och satte mig nere i soffan en stund. Albin vaknade vid kvart i 7 så jag gick upp och hämtade honom, sen gjorde vi välling och satte på super trion på tven som han gillar så satt vi där nere och myste medan David fick sova vidare, han har ju aldrig sovmorgon annars.

När vällingen var uppdrucken så satte jag på en gryta med risgrynsgröt och sen fortsatte jag och Albin med lite söndagsmys i soffan, kollade på lite olika tecknade filmer på youtube, pusslade lite och läste i favvoboken.
Vid strax innan 8 hörde vi hur det vaknades på övervåningen och sen kom pappan ner efter morgonduschen och vi åt adventsfrukost med tomtegröt med kanel på!

När vi hade ätit och busat lite så åkte vi bort till mormorn och morfarn, Albin skulle busa med morfarn (sötaste morfarn på jorden, han har köpt varsin julkalender till sig och Albin som dom ska öppna tillsammans när Albin är där...) och det fick han ju gärna, dom var lika Albin sugna båda två tror jag.

Vi skulle ju lampfabriken och köpa några lampor till våra stjärnor som gått sönder och Albin skulle få titta på tomten men när vi skulle åka till Lampis så ville han stanna hemma med mormor så vi åkte utan honom och hittade en jättefin stjärna till vårat sovrum (svart såklart) och extra lampor till både stakar och andra stjärnor. en utebelysning följde oxå med och den hoppas jag David sätter upp idag, det skulle vara så mysigt!

Nu ringde mormorn, Albin har vaknat så David åkte för att hämta honom och jag ska strax göra mig klar för jobbetm det är julskyltningspromenad i Tvååker idag och vi har en fråga till poängpromenaden inne i butiken så det kommer var mycket folk idag! Jag brukar ju jobba förmiddagen men Marie behövde byta så jag får jobba med mor idag!

Ska bara dricka upp mitt julete... Fick det av Anna förra året i födelsepresent tror jag och det är väldigt gott! 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Fräsch som en nyponros, pigg som en mört! :-D

2008-11-30 @ 13:15:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0