Ryggskott...eller nåt!

Jag fattar inte vad som hänt, igår på jobbet fick jag plötsligt fruktansvärt ont i ryggen, längst ner på vänster sida. Jag gjorde inget konstigt som jag vet om, inga hastiga rörelser eller så.

Igår kväll låg jag mest i ett väldigt plant läge och sen har jag sovit sådär, har vaknat ett par gånger när jag försökt röra mig men mellan det har jag nog sovit rätt gott.

Nu ska vi strax iväg till mormorn, Albin ska vara där idag och jag ska jobba (hur det nu ska gå...), har en del smörgåstårtor idag så jag behöver ju gå så mycket, i alla fall inte på förmiddagen...

När David kom upp och väckte mig i morse vid 6 så satte han sig på kanten och sa "pannan har vart av i natt". Han hade vart nere och sotat igår kväll och glömt koppla på slangen som ser till att pelletsen kommer in i brännaren... När det händer nåt med brännaren så hade går elen in och värmer upp om pannan går under 55 grader men det var bara det att den hade han oxå kommit åt på nåt vis så när han kom ner och kände att vattnet inte alls var varmt gick han ner och då var vattnet 19 grader varmt... Så när jag kom ner gick Albin omkring med sina nyinköpta fårskinnstofflor, så himla gulligt!

Förresten, idag borde jag ha 3 bilder med i VP så håll utkik!

Kommentarer
Postat av: Anna

Aja aj aj!! Inte kul med ont i ryggen, hoppas det gick bra på jobbet idag.

Såg bilderna i VP, kanonfina!!!!!

2008-11-26 @ 20:15:29
URL: http://annaskortoscrap.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0