Kanelbullar, Play Do och Kapla!!

Har fått gjort en hel del idag på eftermiddagen måste jag säj! Medans Albin fortfarande sov (tack och lov att han gör det än!) passade jag på att göra degen till mina bullar, äta lunch och röja undan. Sen väckte jag Albin och började på att baka ut degen på världens goaste kanelbullar... Mormorn kom och hjälpte mig att underhålla Albin medan jag gjorde färdigt och såg till att han fick i sig lite lunch. Vad säjs om detta??



Mina bullar blir aldrig snygga, rättare sagt, mina bakverk överhuvudtaget blir oftast inte så fina, men alltid goda och det är ju vitsen!

Vi fikade på kanelbullar och sen började vi på att fixa Play Do leran (fick ju receptet i dag på förmiddagen på mamma-barn gruppen). Affären hade ingen karamellfärg kvar så det fick bli det som fanns i skåpet, rött (vad annars!) och så fick jag ju svänga om apoteket och köpa Alun.

 

Mormor och Albin hade skoj minsann och det kavlades, rullades och plattades!
Både jag och mormorn blev kreativa ju längre tiden gick och tillslut hade vi en hel drös mästerverk!



Känner att jag behöver förtydliga vad det är för något... Jag har gjort katten i korgen, snigeln (notera glasögonen!) och tallriken med spaghetti och köttbullar och mamma gjorde dom andra, vi fick fram både provsticka, kavel och vitlökspress!

Sen kom morbrorn in och fikade (det är aldrig svårt att få in honom när man bjuder på fika!) på nybakat när David kommit hem och Albin verkar förknippa morbror med att det ska byggas med kapla så han fick fram kaplastavarna och det byggdes för fulla muggar!

   

Efter fikat fick Albin kvällsmat och nu är han ute och springer av sig lite, han älskar att vara ute med sin pappa och greja, fast det låter iofs som om dom är i källarn och sotar av pannan, undra om jag får in två sotare sen...

Mamma ringde innan med, dom är hos moster nu, hon har lagts in på sjukhuset och ska opereras i morgon och vi ska hålla alla tummar och tår vi har för att moster ska bli frisk! Jag ville skickat med lite nybakta bullar men det behövdes ju inte eftersom hon ändå inte får äta nåt inför operationen i morrn, trodde mamma... Dom hade ju blivit så besvikna, hon behövde inte fasta fören efter midnatt!

Nu hör jag att familjen kommer in, bäst att gå ner och ta hand om de sotiga två, i alla fall den ena för David blev visst inte klar, han hade ingen god hjälp, mest bara ivägen och lyckades ta sönder en grej till och med...


Ibland kan man få sig en puss!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Det blev ju riktigt snajsiga grejer vi gjorde! Här hålls tummarna för fullt för syster min. Hon var så tapper ikväll...

2008-10-13 @ 21:54:05
Postat av: lina

håller självklat tummarna för mostern. Hoppas operationen blir komplikationsfri!

Smaskiga bullar :-)

kram

2008-10-14 @ 06:11:36
URL: http://secretmomg.blogg.se/
Postat av: Anna

Vilka mästerverk!!! (både bullar, lera, och Kapla)

2008-10-14 @ 09:44:53
URL: http://annaskortoscrap.blogspot.com
Postat av: Sofie

Du är alltid så himla kreativ & duktig. Han verkar himla underbar & snäll lilla Albin´.

2008-10-14 @ 10:31:49
URL: http://sjostromprintz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0