Lite bättre...

Inatt har det gått bättre, jag har bara vaknat en gång och då var det Albin som väckte mig, men jag skicka upp David och sen somna vi om. Vaknade i morse och var inte det minsta bättre i halsen... Fast huvudvärken är som bortblåst och febern med så förutom halsontet så känner jag mig ganska pigg. David är hemma nu eftersom jag ska till VC och kolla upp halsen klockan 11, men sen kan han nog åka till jobbet.

Albin har sovit bra inatt, förutom att han vaknade en sväng då, men det räckte att David la sig hos honom en stund så somna han om. När han vaknar på morgonen så ropar han på mig och oftast är det ju David som går upp till honom men det går inte lika bra, utan han vill till mig på morgonen så han kommer och lägger sig bredvid mig i sängen och så kommer David upp med vällingen, det är himmla mysigt. När vällingen är uppdrucken och han har mornat till sig så går han oftast ner och leker lite innan David går till jobbet.

I morrn ska vi ha kalas för våra 2-åringar! Camilla har ordnat det så mysigt i sibbarp att vi ska först träffas hos henne för lite frukost och sen ska vi gå bort till en liten glänta i skogen. Där hade hon visst en överraskning och sen vid lunch ska vi grilla korv (om vädret tillåter, annars får vi vara hemma hos Camilla...). Vi ska ha med oss varsin present, det är redan lottat vem vi ska köpa till och jag/Albin ska köpa till Emilia så vi ska ut och jaga efter en present idag.

Nu ska jag vila en liten stund på soffan, lika bra att passa på när Albin är ute med David...

Kommentarer
Postat av: johanna

hejsan, skulle vilja ha ett ljusparty snart helst i november.. kan du på lördagar??

tänkte ha tjejkväll och ljusparty..

hade tänkt mig lördagen den 22 a november...

mvh johanna

2008-10-09 @ 14:19:27
URL: http://johannaandthefamily.blogg.se/
Postat av: johanna

Okej.. men jag har en annan att ringa då... Annete heter hon och säljer åxå ljus, så då får det bli henne... tänkte annars att de kunde va kul me dig de va bara därför... tack ändå...

2008-10-09 @ 16:18:15
URL: http://johannaandthefamily.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0