Så blev det bra... och sen ner på botten igen!!

När man har sånna hr dåliga dagar, då krävs det verkligen inte mycket för att det ska gå emot en!

Albin vaknade och vi pysslade lite, dammsög övervåningen, bäddade rent i alla sängar, vek lite tvätt och åt lunch.
Åhh jag kände verkligen att dagen började arta sig, det kanske skulle bli en riktig mys dag i alla fall...

Jag körde hem Albin till mormorn där han fullkomligt levde ut all energi som han inte fick utlopp för under förmiddagen, helt galen var han och hade inte ens tid att vinka åt mig när jag åkte igen. Planen var nämligen att jag skulle hem och duscha, en såndär låååång härlig dusch som man bara kan göra när man är ensam hemma medan Albin var hemma hos mormorn och lekte av sig.

Väl hemma, åhhhh va skönt, lugnt och skönt (jag som annars avskyr att det är ensamt i huset!), kliver in i duchen, sätter på vattnet och ska börja duscha, hmmm, va lång tid det tar innan varmvattnet kommer?? Det blir helt enkelt bara pisseljummet, skvätta av sig lite och frysa arslet av sig medan man torkar sig för badrummet har inte alls blivit sådär varmt och gott som det brukar bli efter en lååång dusch!!

Snacka om att trilla längst ner på botten igen!! Åhhh va trött jag blir, ska det var så svårt att få lite varmvatten?? J-vla, H-lvetes panna!!! Ringde David, inte måttligt irriterad, och informerade om icke-existensen av vårt varmvatten.

Nu ska jag åka hem till mormorn och älsklingspojken min och se om vi kan svänga ihop en liten äppelpaj (vad annars?)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Tack! Jag håller med tummarna vill jag lova, även när jag sover :-)



Ja ta votiv ljusen, clementin/kanel och så gärna om det finns någon annan "julig" annars kan Du ta ngt du tycker om, jag gillar allt och tycker om överraskningar. :-)



jobbigt med en sådan dålig dag, jag hade en i torsdags. Sover inte Albin bra? Anledningen till att jag frågar är att Wille inte sover bra, vaknar 3 -4 ggr varje natt och har så gjort sedan han var nyfödd. Så jag undrar bara lite om Albin alltid har vaknat på natten? W har sovit EN hel natt sedan han kom så man längtar efter att få sova om jag säger så :-)



Hoppas kvällen är bättre!

Kram

2008-10-11 @ 19:12:42
Postat av: Charlotte

Då fixar jag dom ljusen!



Albin sover väl inte sådär jättebra, han kanske sover en hel natt i veckan ungefär, men oftast vaknar han bara en gång och det är lätt att få honom att somna om. Däremot är han ju skitpigg på morgonen, han vaknar nästan aldrig efter klockan 6, gärna mellan 5 och halv 6...

2008-10-11 @ 20:05:09
URL: http://hemmahosfyrklovern.blogg.se/
Postat av: lina

hua då, Wille vaknar mellan 7 och halv 8, ska inte klaga då kanske :-)

2008-10-11 @ 20:49:19
URL: http://secretmom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0