Söndagsmiddag,Gekås, liftare och minimoto!

Jaha, då var denna dagen snart slut med och vi har hunnit med en tycker jag nog!

I förmiddags var vi bara hemma, jag pulade lite med tvätt, dammsugning och annat skoj, Albin var ute med David tills det var dax för honom att somna. Sen vid middag åkte David till motorbanan medan jag var hemma och väntade på att Albin skulle vakna. Vid halv 1 fick jag väckt honom och efter lite lasagne så gjorde vi oss redo för avfärd mot Gekås.

Jag behöve igentligen inget men min rastlöshet gör sig påmind ofta och då är det bara att åka någonstans och idag blev det Gekås, ville ju se hur det var med söndagsöppet och allt! Fick tag på ett par arbetsbyxor till Albin som han kan ha när han är ute med sin pappa och blir skiten. Till mormorn köpte vi en helt basic vit långarmad tröja som hon ska ha under skjortan på jobbet (hon är ju så frusen). Till Albins rum fick vi tag på ett dra-på-lakan som vi kan ha på madrassen som ligger på golvet, vi har insett att den någ kommer behöva ligga där ett tag... Grönt är lakanet, naturligtvis och ett matchande örngott till kuddarna som redan ligger där (utan örngott, skulle igentligen slängas men nu kommer dom till användning i alla fall!), och 2 prydnadskuddar med Nalle Puh (gröna givetvis). Till tvättstugan köpte jag en lampfot åt en skärm jag redan hade och en ask med fudge! Naturligvis följde det med lite tvål, diskmedel, bakplåtspapper mm ner i vagnen.

När vi kom hem så var det mest bara till att byta blöja och packa ner sakerna till Albin läggdax för vi skulle till mormorn och äta söndagsmiddag! Ann-Christines kyckling med sviskon, rödkål (som det visade sig att Albin tok-gilla), morötter, potatis och brunsås!! Brorsan och pappan försvann ut i garaget efter maten där Christoffer placerat sina nya inköp, 2 stycken mini-motors! Som om pappa inte hade nog med bröte i garaget!

Jag skickade ut Albin till grabbsen (David cyklade hem, han har möe och göra nu innan betongbilen kommer i veckan) och sen hjälpte jag mammsen och regga sig på FB. Albin hade fått en åktur med brorsan på den ena minin, inte igång då förstås utan han hade puttat runt honom i rondellen utanför.

När klockan närmade sig halv 8 så bestämde jag att det var dax för Albin att dricka vällingen i vagnen och somna innan vi kom hem, det var bara det att det gick inte enligt planen (vad annars!??) Vi fick snabbat oss ut så han fick dricka en stund medan vagnen rullar, då somnar han lättast, men när jag kommit ett par 100 meter så ser jag ett lurvigt litet huvud sticka fram under vagnen.... ASTA (mammas tjocka katt...)!!!!

Jag hade ju rullat in vagnen i uterummet så den inte skulle vara kall för skruttungen att lägga sig i och precis innan vi gick hade jag lagt en kasse med kläder i varukorgen under, men det brydde sig inte Asta om utan hon låg där så nöjt, under påsen tills hon upptäckte att hon var långt hemifrån, långt från pappa! Jag ringde mamma genast och bad henne möta mig för Asta är en väldigt rädd katt av sig, speciellt ute och hade det dykt upp något som kunnat skrämma henne så hade jag inte haft en chans att hålla kvar henne så mamma mötte mig vid häcken och jag såg hur pappa stod inne och kollade oroligt... Tänk va han gick och sjåpa sig med henne ikväll, bar henne på armen och prata med henne som bara han kan...

Nu har jag och mannen i mitt liv suttit och lagt in räkningar, bokfört både betalningar och nya fakturor, skrivit offerter och diskuterat hur fattiga vi kommer att vara den närmsta månaden då våra räkningar låg på ungefär det dubbla mot vad dom brukar... Blir till att jobba hårt framöver!

Nu ska jag krypa upp i soffan brevid Dajjeman och bara mysa, för jag känner att John Blund är på väg...

Kommentarer
Postat av: Mamma

Du kan vara glad att inte Asta är läskunnig. Tjocka katt! Hon är ju bara lite fyllig...

2008-09-21 @ 22:32:53
Postat av: Anna

Ni verkar ha haft en lika härlig söndag som vi! Med söndagsmiddag och allt!!

2008-09-22 @ 09:08:13
URL: http://annaskortoscrap.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0