Brödbak, igen...

Nu doftar det nybakat i det lilla röda huset på Sandgatan igen! Jag var inne hos Marie och kollade lite i hennes blogg och där igenom hamnade jag hos Maria som hade ett så trevligt recept på knubbiga limpor som jag var tvungen att testa!


Igår jobbade jag ju hela kvällen men David kom bort med Albin så jag fick pussat godnatt i allafall men så fort jag kom hem var jag tvungen att gå upp och pussa på honom lite till (saknar honom när jag är borta  för länge jue!) och när jag kom in så sover han så här!


I morse var vi pigga och utvilade alla 3! Albin hade sovit i sin säng hela natten och jag somnade tidigt igår efter Robinson. David åkte iväg och köpte frallor på morgonen medan jag passade på att duka fram och ringa in till brorsan och höra om han var sugen, det är han alltid så han kom in och åt frukost med oss. Efter frukosten gick David och brorsan ut och bytade däck på bilarna, jag och Albin stannade inne och bakade bröd.

Nu har Albin sovit och vi har ätit lite på vårt bröd, så pojkarna gick ut och började röja. Vi har en del grejer vi skulle behöva bli av med, däcken nedan tex och min cykel ska jag sälja och köpa en ny, en riktig "kärring-cykel" vill jag ha!

David var tvungen att provköra lite och då hade han såklart Albin efter sig, i en väldigt fart!


Nu ska jag gå ner och fixa till det sista, för vi ska äta söndagsmiddag hos mor & far idag, det blir grillat med potatisgratäng (och såklart nybakat bröd...).

I morrn är det ingen mamma-barn grupp så vet inte riktigt vad vi ska hitta på, blir kanske en sväng till stan för att kolla på ny cykel, annars kanske någon kan förbarma sig över oss, Anna & Ella, vad hittar ni på i morrn?

Kommentarer
Postat av: tippen

Oj vad man blir sugen pa att baka, nar man ser nybakat brod, det far jag gora nar ryggen ar battre.

2009-04-05 @ 17:54:37
Postat av: Mamma

Och gott var det med! Jag har lite kvar och en hel limpa i frysen nu.

2009-04-05 @ 22:55:27
Postat av: Maria

Vad kul att du gillade limporna!!! Vad glad jag blev.

Vilka fina bilder du tar! Använder du något fotoprogram?

Kram Maria

2009-04-06 @ 07:59:41
URL: http://www.floristjavisst.blogspot.com
Postat av: Anna

Vi har inget för oss idag!! Har du nåt förslag?

2009-04-06 @ 08:22:48
URL: http://annaskortoscrap.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0