Måla, måla och måla lite till...

Vi bara målar och målar, hinner inte med att blogga...

I går kom Evelina redan vid halv 10 och då började vi med att äta lite goa, nybakade frallor, sen började Evelina måla medan jag tog Albin i vagnen och gick ut och handlade lunch. Albin somnade och jag gick in och började på middagen, skalade potatis och morötter innan det var dax att väcka Albin och börja laga maten.

Efter lunchen gick vi ut alla tre, jag & Evelina målade och Albinsprang mest runt, pratade i ett & skitade ner sig... Vid 4 tiden kom mormorn och med sig hade hon moster Laila, mycket uppskattat besök vill jag lova! Albin fick lite och sysselsätta sig med en stund medan jag och Evelina fortsatte måla. När mormorn och Laila skulle åka hem igen så kom morfarn ytterst lämpligt och fick stanna och passa knyttet en stund medan jag bara målade upp den färgen jag hade i burken.

Klockan hann bli närmare halv 7 innan vi gick in och det var bara att lyfta Albin rakt in och ner i badkaret, som han såg ut!! Vattnet var inte det minsta rent när han hade badat färdigt. Jag och Evelina passade på att duscha i omgångar medan Albin åt sin gröt och dom varma smörgåsarna stod i ugnen. Albin älskar sin faster Evelina, dom läste sagor och busade hela dagen idag och ska förmodligen fortsätta idag kan jag tro.

Efter kvällsmaten så bäddade vi ner ungen i vagnen och gick en härlig kvällspromenad så han fick somna i lugn och ro, David var bara precis hemkommen men han åkte direkt i väg på annat och morfarn låg i garaget och torkade upp efter någon läcka som blivit med rören som dom dragit in i där. David kom tillbaka och dom fortasatte att leta efter problemet och tillslut hittade dom det och David kunde komma in, då var klockan halv 10 på kvällen...

Jag hade bäddat till Evelina uppe på Albins rum, tyckte det var onödigt att hon åkte hem när hon ändå skulle ut hit i dag med så hon har sovit på en madrass på Albins rum och nu för en stund sen tyckte han att hon sovit färdigt och gick upp till henne med en bok... Jag hör hur dom busar och håller på redan och jag väntar bara på att klockan ska slå 8 så ska jag kila över till bageriet och hämta frukostfrallor.

Idag ska jag jobba, men farmor Rigmor kommer hit idag och håller Evelina sällskap när hon ändå ska vara här hela dagen idag med och måla. David skulle vara hemma till 4 idag sa han och det får vi väl hoppas för när Albin vaknade som vanligt vid 05.36 så hade han redan åkt till jobbet så jag fick vackert stiga upp.

Tror farmorn hade planerat ett litet besök på Öströö fårfarm idag till fikat.

Nu ska jag ta tag i tvätt och lite dammsugning, sen ska Pyzen ha sin medicin innan det är dax för frukost!

Kommentarer
Postat av: tippen

vILKEN HARLIG DAG DOM KOMMER ATT FA PA OSTEROO FARFARM!

2009-04-17 @ 11:08:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0