Ny cykel!!

Oj, mycket nytt nu...

Idag har jag köpt mig en ny cykel!!


Fin va??

I morse åkte jag och Albin hemifrån på morgonen, hade ärenden och så avslutade vi med ett bösök på Hajen innan vi åkte hem och åt en jättesen frukost! Då hade vi köpt årets första vattenmelon som vi smaskade lite på.

När Albin hade sovit och vi ätit lunch så tog jag vagnen och Albin sin cykel och så gick vi bort till Handins och kollade på cykel! Jag hittade denna jättefina, helt nya cykel (som dessutom var röd och med 7 växlar, precis vad jag ville ha!), en -08 så den hade ju gått ner drastiskt i pris eftersom årets modeller stod uppradade i affärn. Jag bestämde mig men för den men kunde lixom inte få hem den med vagn + ett livsfarligt barn på cykel bredvid så vi gick bort till färghandeln och hämtade det vi skulle ha (som jag skulle ha vagnen till) och sen gick vi hem och lämnade av det och gick (Albin cyklad ju hela vägen...) till baka till Handins utan vagn. Jag fick hämtat min nya cykel och då vi var ju bara tvugna att provcykla en bit så vi cyklade hem till mormorn och tog en fika. Albin stannade där medan jag åkte bort till Marie på No 15 och kollade på påskkransar innan vi cyklade hemåt igen. Albin var jätteduktig, cyklade hela vägen och lyssnade på mig.

När vi kom hem fortsatte vi vara ute, jag passade på att fota lite vår i trädgården...

Albin följde efter mig dragandes på sin älskade traktor och när jag bestämde mig för att gå in så skulle han fortsätta vara ute så han fick på sig regnbrallorna & stövlarna och sen gick han ut och kollade på myror en stund. Rätt som ddet var så hörde jag att han ropade på mig och när jag öppna och fråga va det var så sa han att han ville ha kex och attin (=vatten) så det fick han och sen satte han sig på sin traktor och fikade lite till! Efter att ha sett 3 stycken (kan ha vart samma, vad vet jag) humlor tyckte han det räckte med utevistelse för idag, för han är lite skraj för flygfän, precis som sin mamma!



Pappan har vart hemma och vänt en gång men skulle iväg på mera jobb så vi hoppas väl att vi får se honom en liten stund i kväll i allafall. Albin har ätit kvällsmat nu och ska strax in i duschen, han är fortfarande snorig och lite hostig (bara på morgonen) men inte så det märks på humör eller energi precis...

I morrn kommer Li och Mattias hit på kvällen, vi ska grilla och jag ska göra potatisgratäng, sen hade jag tänkt göra en vaniljyoghurtpannacotta med limemarinerade gula frukter.

Nu ska jag ägna mig lite åt min son innan det är läggdax!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Han är då bara för rolig den ungen! Kex och vatten på traktorn, och så rädd för humlor...

2009-04-09 @ 19:29:48
Postat av: lina

vad har du för inställning på kameran när du får bakgrunden så mkt ur fokus? Vad använder du för glugg? :)

2009-04-09 @ 19:59:20
URL: http://secretmom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0