Vår dag i bilder!

I dag på morgonen gav vi oss av på en cykeltur, jag och Albin. Han fick ta ut sin lilla cykel och så cyklade han hela vägen till mormor själv, jag cyklade bredvid på min cykel med cykelkärran därbak ifall han inte skulle orka hela vägen men han hade en jäkla fart! Hemma på staketet var det underbara daggdroppar på spindelns nät...



Jag lämnade Albin hos mormorn och cyklade hem, tog bilen och åkte till stan, hade en tid för massage hos Lotta, (helt underbart gott, blir som en ny människa!) men jag var som vanligt i goooood tid så jag åkte om Arnes Skor och köpte ett par Crocs till Albin!



Sen åkte jag hem, värme lite lunch och cyklade bort till mormorn och hämtade Albin. Väl hemma svängde vi ihop en kladdkaka utan ägg (för äggen var det någon som tagit slut på *Grrr*) och så åkte vi ut till Dagsås med den och bjöd David och Morgan på fika! Kakan blev väldigt god, notera hur mycket som finns kvar när dom båda har fikat...


Vi passade på att stanna en stund och njuta av våren!


Sen åkte vi hem till mormorn (Igen, ja vi ränner där jämt!) där vi träffa Laila och Albin fick lekt av sig med morfar!




På vägen hem åkte vi om affären och köpte lite ägg och sen åkte vi hem och Albin var ute och lekte medan jag svängde ihop en ugnspannkaka och när den stod i ugnen tog vi oss en välbehövligt dusch!

Nu har David kommit hem från träningen så jag tänkte faktisk sällskapa honom till Criminal Minds!

I morrn jobbar jag hela långa dagen...

Kommentarer
Postat av: Anna

Vilket läge den stugan hade!! Smakade kladdkakan annorlunda utan ägg, eller man kanske inte märkte att de saknades?

2009-04-02 @ 21:58:54
URL: http://annaskortoscrap.blogspot.com
Postat av: mamma

Underbara vårkort!

2009-04-02 @ 22:56:07
Postat av: Charlotte

Anna: Alltså det märktes ju för att den blev lite mer "bakad" på nåt vis (högre), fortfarande kladdig och väldigt god men annorlunda i konsistensen, men helt klart värt ett försök när sambon ätit upp alla äggen utan att skriva upp på listan grrr!

2009-04-03 @ 07:25:25
URL: http://hemmahosfyrklovern.blogg.se/
Postat av: Anonym

Kul att du gillade kransarna!Då kanske du tittar in i butiken till veckan...eller ses vi kanske på Ica ;0).Du visar så fina bilder...gossen är bara sååå söt!

Kram/Marie

2009-04-03 @ 09:00:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0