Borås!

Idag ahr vi vart på djurparken! Jag, Anna och barnen. Barnen har haft en kanondag och Albin somnade som en stock när vi åkte hem!


Vi åkte uppåt vid 9 och var framme strax efter 10 på förmiddagen, sen strosa vi runt där en stund innan det var dax för middag. Albin har en ny idol, han heter Noa och han följer varje steg han tar...



Efter fikat vid 14 så åkte vi hemåt för Anna skulle iväg på ett ärende, men det gick snabbt och dom kom hem och fortsatte busa med Albin i trädgården tills det var dax för kvällsmat. Efter kvällsmaten gick vi ut och måttade Davids nya firmabil som ska få nya fina dekaler, Albin passade på att visa hur högt och långt han kan hoppa!


Nu ikväll har mammsen varit här och övat på mitt bångstyriga hår! Det är nämligen hon som får äran att fixa mig bröllopsfin när vi ska på kusin Vickans bröllop nästa helg. Så här såg det  ut idag!


Hon fick låna någon krull-grej hos frissan och det är ju såklart väldigt spännande att ha lite skruvar mot mitt, normalt sett, spikraka ösregn!

Nu ska jag beställa lite dekaler och sen ska jag nana, men först ska jag passa på att skicka bamsestora Grattis-kramar till Martina & Lars som äntligen fått sin lilla Molly!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Hade annars gärna överlåtit den "stora äran" till någon som är lite proffsigare på det där...

2009-08-20 @ 22:42:29
Postat av: Eva

Du och jag Noa, vad gulliga dom é. Du passar väldigt bra i lockigt hår tycker jag. Det blir nog jättefint ska du se.

2009-08-20 @ 22:48:11
Postat av: Göran

Men herre gud ni skall på bröllop och inte maskerad var er själva och spöka inte ut er du är väl fin som du är,ingen blir bättre människa av lockar i håret,de kanske skulle bli bättre med peruk isåfall och du jag skulle gärna vilja se "morsan din" vingla fram på högklackat va nu de är för vits, står de högklackat i inbjudan, de verkar vara nästan drottningbröllop över detta.

Bli gärna förbannad på mig om du vill jag menar inget illa men jag reagerar och de har jag min fulla rätt att göra,man kan ju inte "jamsa" med hela tiden och tycka allt är OK!

Minneskortet kanske raderar detta men lycka till!

2009-08-21 @ 02:16:10
Postat av: Charlotte

Göran: Jag av alla människor i denna värld hade gladeligen gått på detta bröllop "precis som jag är", men nu är detta ett jättestort, påkostat bröllop där man inte kan se ut hur som helst, helt enkel ett sådant bröllop man går på en gång i livet och då kan jag kosta på mig att sy upp en klänning, fixa mig i håret och faktisk även sminka mig (fast de 2 sistnämnda får mamma hjäpa mig med...).



Det är ju så brudparet har valt att gifta sig och jag har ju valt att närvara på deras speciella dag då får jag ju rätta mig efter hur dom vill ha det och jag ska inte sticka under stol med att jag faktisk ser fram emot att få vara "fin" några timmar, även om jag annars trivs alldeles utmärkt med att vara helt naturlig! Jag kan även garantera att jag inte kommer att förändras som människa bara för att jag får lite vågor i håretm utan jag kommer vara precis samma Charlotte som med det raka håret!



Mamma har köpt ett par jättefina skor till sin outfit och som alltid när man köpt nya skor så måste man ju gå in dom, även om det skulle vara ett par gympadojjor. Jag har gått i mina skor hela sommarn och hoppas nu att dom kommer att vara snälla mot mina fötter hela dagen & kvällen!



Hoppas du fick svar på dina funderingar och för ordningens skull så ska jag be att få meddela att det inte blir några lockar, det funkade helt enkelt inte på mitt "ösregn", den blir en tofs med lite fina spännen i så man kommer garanterat att känna igen mig!

2009-08-21 @ 08:15:21
URL: http://hemmahosfyrklovern.blogg.se/
Postat av: Laila

Tack för jättefina bilder igen! djurparken är ju något man måste besöka när man har små barn.Håret var ju fint, men jag förstår att det inte varar.

2009-08-21 @ 10:48:49
Postat av: Amanda

Hejsan!

Först vill jag tacka för omtanken! Ludwig mår lite bättre nu och vi har fått komma hem igen.



Och angående antibiotikan så stämmer det. Man KAN bli immun om man får det ofta och mycket. Just därför försöker man variera penicillinsorterna för Ludwig. Jag vet inte hur många olika sorter han haft men det är många. Och som tur är så finns det ju väldigt många olika tillgängliga så skulle man bli immun mot en så finns det iaf en annan att ta till. Men det stämmer. Är dock inte så vanligt.



Hoppas allt är bra med er.

Kram

2009-08-21 @ 12:18:18
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Köp ett sidenband i samma färg som klänning och tvinna in i håret, jättefint. Eller blommor. Tycker också att man kan kosta på sig att va fin vid sådana tillfällen, det är man skylldig brudparet som antagligen lägger mycket pengar på kalaset. Har varit på bröllop där gäster kommit i jeans och vet att det ser för j-vligt ut...

2009-08-21 @ 18:35:20
Postat av: Anonym

Du är go Charlotte,tack för att du svarade,själv skulle jag vilja se bra ut några timmar hur nu de skulle gå till,nej de är nog kört,lycka till du blir säkert jättefin med båda fötterna på jorden.

De var en åttaåring som sa följande nu när vi närmar oss höst och massor av svamp!

"När de blir höst klär träden av sig men människorna klär på sig"

Ha så trevligt på bröllopet!

2009-08-22 @ 01:29:26
Postat av: iDa & ReVo

Så härliga kort.

Va vacker du är..

Kram

2009-08-22 @ 13:06:48
URL: http://alexandraida,blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0