Dagar vi gillar!

Är dagar som dessa! Albin vaknade ganska tidigt idag men eftersom vi hade laptopen i sovrummet från kvällen innan så låg han kvar i vår säng på morgonen, tittade på Emil och drack sin välling.

Jag fick under tiden hängt upp en maskin tvätt som precis va klar vid 6 (har kommit på hur man ställer maskinen på en tid man vill den sätter i gång) och lagt i en ny maskin. När vi var klara med alla morgon bestyr gick vi över till Gööks och köpte färska frallor. Mitt i frukosten ringde Li och ville promenixa och det är vi aldrig sena att hänga med på så hon kom hit och vi gick en promenad, Albin cyklade bredvid på sin lilla blixt!

När vi promenixat klart ringde vi Anna (hon messa på morgonen och undra om vi var sugna på Busfabriken) och bestämde att vi skulle köra vid 11 så det gjorde vi och Albin fick vilat en liten stund i bilen innan vi kom fram. Innan vi börja busa käkade vi middag och sen var det fullt ös i 3 timmar!


När vi busat en stund kom Annas kusin Lizette med man & barn så Noa såg vi bara till i förbifarten!

Albin fick busat av sig ordentligt och smnade en stund på vägen hem, men jag fick liv i honom när vi stannade bilen på uppfarten. Efter lite fika så åkte vi hem till mormorn där det serverades ugnspannkaka. Laila & Eva var oxå där. David var ute på jobb när vi kom hem i kväll så Albin somnade utan att ha fått träffa sin pappa idag, men så fort David kom hem så gick han in och pussa på honom...

Helgen är välplanerad men vi vet inte riktigt i vilken ordning vi ska ta det, få se om det löser sig i morrn!

Kommentarer
Postat av: Laila

Så söta dom är dom små liven!

2009-08-14 @ 18:50:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0