Fullt ös!

Det gillar vi!

Idag har vi haft grejer för oss hela dagen! Vi började morgonen/förmiddagen med en liten ur ner till Björkäng.



När vi var där ringde Anna och fråga om vi ville hänga med dom ut till Getterön i eftermiddag, efter att Noa slutat simskolan och det ville vi ju så vi åkte bara hem så Albin fick sovit en liten stund i vagnen, jag passade på att ta en dusch eftersom jag skulle på behandling vid halv 3. Albin stannade kvar på stranden med Anna & barnen medan jag åkte till stan.

Vi var inte direkt ensamna på 5:e vik...



När klockan närmade sig halv 5 tyckte vi mammor att det fick räcka för idag så vi packade ihop och körde hemåt. Jag började då genast fundera på vad vi skulle kunna ha till kvällsmat och då kom jag på att vi kunde åka om Läjet och köpa nåt gott bröd på Bertilssons. Tänkt och gjort!

På vägen hem möter vi pappa, brorsan och sidvagnen, panik utbryter i bilen...
"Abin me titta sidvagnscrossen, Abin åka banan oxå med!"

Så vi åker bara hem så jag fick brett några smörgåsar, sen packas samma kylväska om till kvällsmaten och så ger vi oss iväg! Albin ä snällare än snällast ute på banan, han älskar att vara där, pula med morfar, titta på alla crossar, strosa runt med sina hörselkåpor, ta en macka och lite mjölk då och då!

När träningen var slut för dagen gav vi oss hemåt och Albin somnade inte i bilen utan har i kväll fått en ordentlig dusch (tillsammans med mig, min 2:a för dagen... Varför kan
det inte vara lagom varmt i stället!?) och ligger nu och sover sött i sin säng.


I morrn ska jag jobba så albin får vara hos mormor på förmiddagen sen kommer David och hämtar honom, dom hade massa ärenden på eftermiddagen. jag hoppas min stackars onda fot läker sig själv i natt för jag var dum nog att springa som en galning över banan idag när jag filmade och det kändes som om hälen gick i tu tyvärr och nu kan jag inte ens stödja på den alls...


Kommentarer
Postat av: Mamma

Härliga bilder, och du... det ÄR lagom varmt!



:-D

2009-08-06 @ 22:34:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0