Öströö fårfarm!

Vårt smultronställe på jorden!

Efter lunchen så bestämde vi oss för att åka ut till Dagsås och åka på lammsafari. Pappan packade även han ihop verktygen och följde med oss ut. Jag trodde att det skulle vara jättemycket folk en sån dag, med lagom varmt men det var helt perfekt. Vi behövde inte trängas i vagnarna och när vi var klara med safarin tog vi en fika och det var inga som helst problem att få ett bord! Albin fick välja fika och han ville ha en bulle, jag och David tog varsin macka med ost & paprikamarmelad, helt underbart god och till det kaffe och te. När vi satt där och fikade så sa David "är det ditt te som luktar så j-vla gott?" Det var det minsann, ett ekologiskt te på cacaobönor, det låter verkligen inte gott men det är helt fantastiskt och det luktar minst lika gott!

Efter fikan gick jag in i köttboden och handlade massa godsaker! Samma te som omnämns ovan, smultronmarmelad och choklad till David. Eftersom svärmor ska in på operation i morrn så köpte vi en liten påse till henne oxå, en påse kardemummaskorpor, en påse chokladhjärtan och ett kort!

När vi var klara på Öströö körde vi hemåt (och mötte regnet...), men bara för att byta bil och ta med lite grejer, sen åkte vi till Albins älskade lilla farmor med påsen vi köpt på Öströö! Så glad hon blev, farmorn! Vi fikade lite på knäckebröd med ost, kaffe & te, Albin och faster Evelina fick varsin ririfrutti och efter det hade farmorn köpt massa glass....
Vi stannde en bra stund och Albin vattande blommor, jagade flugor och borstade farmorn i håret med samma fråga var 3:e minut "Hönt?"

Vi åkte hem vid halv 8 och jag har fått tagit mig en lång, varm, välbehövlig dusch! Albin krånglar med nattningen hör jag och David är måttligt road.

I morrn väntar en ny spännande dag! Jag och Albin har inte riktigt bestämt vad vi ska hitta på men jag ska in till staden och se om jag kan hitta nåt för min häl som gör ondare och ondare för varje dag, sen skulle vi behöva och byta en film på Gekås som bara hackar men jag vet inte om jag orkar åka dit en måndag, skulle vara om vi är uppe i god tid i morrn...





Kommentarer
Postat av: Nina - Glamourmamman

Vi får nog ta och åka lammsafari någon gång, vi har aldrig gjort det med Olle. Men visst är det ett mysigt ställe!

2009-08-02 @ 21:28:18
URL: http://glamourmamman.blogg.se/
Postat av: Ida

Naw gulle Albin han verkar prata som min brors dotter Elemina =)

2009-08-02 @ 21:59:10
URL: http://alexandraida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0