Vackraste brudparet...



Nu tycker ni kanske att det är en aning konstigt att överskriften lyder "Vackraste brudparet" och så kommer det en bild på mor & far och en på mig och David men det är så att jag inte frågat vickan om jag få lov att visa deras bilder så det blir bara en suddig rackare från kyrkan så man ser hur otroligt vackra dom faktisk är!

Och tärnorna, Johanna, Matilda och Amanda var så fina, helt otroligt, alla 3 bara strålade! Jag och David fick i uppdrag att ta med Vickan och Sven-Ola ut i svampskogen och sen tillaga något av svampen i september, sen var det yttligare 11 par som fick uppdrag och vi fick nog det bästa och det ska faktisk bli jätteskoj, det är ju inte klokt att man ska behöva få ett "uppdrag" för att få tummen ut att bjuda hem sina kusiner!

David har vart ute och jobbat nu en bra stund, först hämtade han Albin hos sin mamma vid halv 8 i morse och då hade han ätit och duschat innan... Vi åkte från Abild vid kvart 1 och jag kom kanske i säng vid 2 efter att ha tagit en välbehövlig dusch då mitt hår stod rakt ur av sig själv efter att jag tagit ut alla hårnålar.

Om detta inlägg innehåller ovanligt många stavfel så beror det på att jag fortfarande har lösnaglarna på mig och det är väldigt svårt att skriva med dom på! Nu ska jag fortsätta packa kamera väskan och diverse rekvisita till en fotografering jag ska på i eftermiddag efter Me & I partyt hos Tessan!


Kommentarer
Postat av: Laila

Va fina ni var,jag förtår av bilderna att Krille kom i tid till middagen.

2009-08-30 @ 10:52:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0