Äntligen lite ledigt!

Fast så värst lediga har vi då inte vart idag...

Vi började dagen med massa mys i soffan, tände lite ljus, öppnade kalendrarna och åt frukost, vörtbröd med skinka! Jag fick även dragit igång och hängt upp 2 maskiner tvätt innan vi gav oss hemifrån vid kvart över 9 för en härlig lek & sångstund med mamma/barngruppen!

Efter lek & bus gick vi hem och röjde undan lite, Albin fick i sig lite frukt och yoghurt medan jag fixade med det sista av bilderna som ett par kunder kom och tittade på vid 12 tiden. Allt gick bra och när dom åkt så tog jag på Albin varma goa kläder, mössa och fårskinnstofflor för jag skulle bort och fota och min plan var som vanligt att Albin skulle somna på vägen dit (nu var det bara typ 700 meter...). Det gjorde han nästan direkt och fotograferingen gick hur bra som helst, var över på bara drygt halvtimmen!

Jag körde direkt hem och Albin fick fortsätta sova i bilen en stund till, han var bra påpälsad med täcke och pläd och när jag sen tog in honom när han skulle väckas så var han då inte kall, som vanligt lite svettig på ryggen, men han sov gott i den svala bilen må ni tro!

Vi lagade lite lunch när han vaknat och sen kom gulligaste Camilla på besök en sväng, alltid lika trevligt!
Efter lunch, besök, uppackning av kamera med tillbehör så var det redan dax att packa nästa väska och åka ut till Grimeton! Albin är hos farmor & faster Lina i natt och sover över! Jag ska på massage i morrn och den är redan klockan 8 och då är inte mormorn pigg, men det är farmor och hon började inte jobba fören vid 11 och var såååå glad att hon fick ha honom en stund! Lika glad var han som inte ens hade tid att säja hejdå när jag gick...

Vilket återigen får mig att tänka på det där med dagis och dessa hemska lämningar, men hysteriskt gråt! Igår när jag lämna så hade jag så ont i magen så jag mådde illa! Han grät och skrek, fröken fick hålla fast honom när jag gick, ska det vara så??

Varför händer inte det när jag lämnar hos farmor/mormor? Varför blir han överlycklig när vi hämtar på dagis men vansinnig när vi hämtar hos mormor, även om han vart där i 8 timmar? Jag får ont i magen bara jag tänker på det...

Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig efter att ha suttit vid datorn hela kvällen sen jag kom hem, massa beställningar nu, julkort, collage canvasförstorningar och PartyLite!


Kommentarer
Postat av: Ullis

Självklar tycker han det är roligare att vara hos mormor/farmor, det tycker nog alla barn. Får han då dessutom all uppmärksamhet och allt utrymme själv... Tycker han inte att det är kul med alla lekkamrater, han borde ju börja uppskatta lek med andra barn i den åldern. Har ni 2 avdelningar på dagis, kanske han ska va med de mindre barnen? Vinkfönster? Mamma tutar med bilen 3 gånger? Snuttefilt? Viktigt att man förbereder och kanske har något kul att "se fram emot"... när mamma kommer och hämtar ska vi... För en del barn är klockan väldigt viktig, oavsett om de kan klockan :-) Hoppas det snart släpper, är det inte lite mindre barn under jul, då kanske det kan lugna ner sig lite. Undvik längre ledighet, blir lite som ny inskolning har jag märkt på vårt dagis. Kram

2009-12-02 @ 07:59:58
Postat av: Malin

Det gör ont, och tyvärr kan det vara så här lääänge. Jag har inga svar på varför Albin blir ledsen, eller andra barn heller för den delen, men mamma/pappa är ju ett barns "allt" och så lämnar de bort barnet = jobbigt. Farmor/mormor har ju funnits med sedan Albin var bebis så där känner han sig helt trygg och har vart där länge/ många gånger. (fast om jag inte minns fel så har jag läst att han vart ledsen vid lämning hos farmor när han var yngre?)



Orkar du så tycker jag att du ska ge det en månad till eller två och se vad som händer, men om du känner att det blir för tungt så lyssna till ditt inre och följ det. Ni har ju möjligheten till det! Kämpa inte och må dåligt bara för att samhället säger att ALLA barn "ska" gå på förskolan.



Ses snart igen?? Många kramar

2009-12-02 @ 22:15:40
URL: http://femifamiljen.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0