Bakdag!

Som vi har bakat idag!

Vi började dagen med en stadig frukost, äggmacka med proviva och en kopp te, sen tog vi hand om alla bilder som skulle sorteras, monteras och postas. Alla sängkläder åkte i tvätten och huset fick sig ett snabbt röj!
Vi åkte bort och handlade ingredienser till allt som skulle bakas och till lunchen.

Albin är så duktig i köket, han hjälper till med allt och kan verkligen!








Medan maten stod på spisen, svängde jag ihop en deg till lussekatterna och när vi ätit kom Björklund och tittade på när vi bakade ut dom, han fick i uppdrag att hålla i kameran så därför är även mamman med på bild idag, i myskläder och allt!



Medan katterna jäste på sina plåtar så rörde jag (jag & jag, assistenten...) ihop degen till mina vörtbröd! David är inte så förtjust i vörtbröd så jag hittade ett alternativt bröd utan självaste vörten, men med kryddorna och det blev en riktig succé! Vi bjöd in mormorn & morfarn, som vart på julklappsshopping idag, på nybakat vörtbröd och efter det drack vi glögg och åt pepparkakorna som vi oxå hann med att baka idag.



Jag passade på att smita upp en stund bara och blogga medan mormorn kollar på en tv och grabbarna på den andra, Albin sover som en prins sedan klockan 20.00. Jag ska lägga ut recepten på allt jag bakat idag med tänkte jag!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Det var gott alltihop, men lite kardemumma i lussekatterna hade varit pricken över i.

2009-12-05 @ 22:44:06
Postat av: Laila

Va duktig han är ,din lille kock, och du med föresten!

2009-12-05 @ 23:28:17
Postat av: Frida Johansson

Gud vad söt den lille kocken är! =) Suveränt att få hjälp med maten ju! =) Kan riktigt känna hur underbart det doftade hemma hos er!

Kram

2009-12-06 @ 09:26:43
URL: http://hennesvardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0