Härlig dag!

Vilken härlig dag vi har haft idag!
Vi började tidigt, som vanligt, med att läsa tidningen och packa badväskan. Vid 8 stod vi och väntade utanför ICA så vi skulle få med oss bananer (som är ett måste för albin efter badet) i väskan, sen åkte vi in till stan och jag hann med att tanka innan vi mötte upp Anna & Ella vid simhallen.

Vi badade och hade det jättemysigt, ett tag var vi helt ensamma i bassängen och efter lite drygt en timme var vi alla nöjda och gick upp och duschade, båda barnen var jätteduktiga hela tiden. Efter badet hade vi siktat in oss på en fika, idag blev det Veras. Jag (som avsiktligt skippat frukosten...) tog mig en stor kopp te och en ost & skinkmacka medan Albin nöjde sig med en pepparkaka. Det var lungt och skönt inne på fiket och vi bestämde oss för att åka till Kungsmässan för lite julklappsshopping när Noa kom från skolan.

Albin somnade gott i bilen på vägen hem och jag fick donat med lite småpyssel tills Anna ringde och sa att Noa skulle med en kompis hem så vi stack lite tidigare och kom upp alldeles i lagom tid för lunch! Efter lunchen ville Albin och Ella vara på "barnens värld". Jag förklarade noga för Albin att inte mammor får vara där utan att om dom vill vara där så får dom vara där själva och det ville dom. Jag tog för givet att det inte skulle ta lång stund alls innan dom ringde efter mig men tji fick jag! När vi kom tillbaka en timme senare så ville han inte följa med!

Nu blev jag minsann glad i mamma hjärtat, eller var det för att han hade Ella med sig tro? Hur som helst så verkade båda barnen rätt nöjda efter en timmes bus för dom satt snällt i sina sulkys medan vi fortsatte kolla på kläder. Anna & Ella var tvugna att åka och hämta Noa men jag och Albin var inte riktigt klara utan hade några affärer kvar att kika i och mer julklappar blev det!

På vägen ut fick vi köpt med oss både hyacinter, bröd och varsin fruktsmoothie. Väl hemma tog vi hand om paketen som skulle slås in och jag upptäckte till min fasa att det fattades en påse... Rinde upp till affären och visst hade dom hittat den där! Jag skulle ta med mig några kartonger att  slå in klapparna i och hade lagt ifrån mig påsen på disken och sen gått iväg utan den! Nu ligger den i varje fall där uppe så jag får åka upp och hämta den  så snart jag kan. Pappan kom hem från jobbet vid halv 6 och då passade vi på att äta kvällsmat, men det nyinköpta Tyska lantbrödet, smarrigt var det men efter bara en halv macka så kom illamåendet och magontet smygandes... Jag kände igen det direkt men eftersom jag AVSKYR illamående mer än något annat så gick jag upp och la mig i sängen och David kom med 2 Novalucol och efter en stund kände jag att det började släppa, sköööönt! Kan ha varit fruktsmoothien med färskpressad apelsin & citron eller kanske den råstekta potatisen till ytterfilén, ja, hur som helst så känns det bra nu!

Vi åkte hem till mormorn & morfarn en sväng i kväll och kollade på IDOL och när jag höll på att ta på Albin pyjamasen så upptäckte vi en del mystiska röda prickar, kanske fick vi med oss vattenkopporna hem från Läjet i allafall! Det märker vi i morrn när han vaknar, annars var det nog bara värmeutslag, han blir lätt varm, precis som sin mor (och far med för den delen...).

Nu ska jag strax gå och lägga mig, fast jag känner mig mycket pigg för att vara jag och att klockan dessutom är över 10, måste vart den där timmen då jag låg i sängen och mådde illa, kanske fick jag återhämtat mig?

I morrn blir det nog lite bak, kanske lussekatter, kanske pepparkakor, kanske julgodis, vi får se, beror på vad som händer på morgonen, Pappan ska i alla fall jobba!


Kommentarer
Postat av: Anna

Tackar för en mycket trevlig dag!!

2009-12-05 @ 07:41:51
URL: http://annaskortoscrap.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0