Julemys!

Nu har jag jobbat min sista dag innan jul, det gjorde jag i torsdags kväll och jag kommer verkligen att önska alla dom andra lycka till i dagarna, för julshoppingen är inte att leka med!

I torsdags fick vi gjort en hel del julgodis, men jag har lite kvar som ska fixas och det kanske vi hinner med i eftermiddag, för alldeles strax ska vi bege oss till Christian & Helena på lunch.

I går var vi först hos Anna & Ella och fikade, barnen busade och jag hämtade jättefina tags som Anna gjort till oss, som vi har satt på våra delikatesskorgar och julklappar som vi ska ge bort till några snälla medarbetare till David.




På eftermiddagen passade vi på att äta lite god lunch på motellet, Björklund hängde med och sällskapade oss och sen åkte vi till mormorn & morfarn på lite fika! Albins farbor Jonas kom och hälade på oss i går kväll och vi bjöd på hemmagjort julgodis, Wapnös goda glögg och så kollade vi på Tomten är far till alla barnen. En riktig mys fredag, sånna älskar jag!

Idag har vi gjort i ordning en liten bricka med hemmagjort julgodis och pepparkakor som vi ska ge bort till Christian & Helena, ännu en sak jag älskar, pyssla med gå-bort-presenter!



I kväll hoppas jag på go middag hos mormorn & morfarn men innan dess ska vi åka och köpa gran!

Förresten, jag har ju glömt att berätta, alla kopporna har torkat så nu får vi ut och träffa folk igen, äntligen!


Kommentarer
Postat av: Laila

Var får du all energi ifrån,det ser ju helt fantastiskt ut det du har gort!

2009-12-19 @ 17:20:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0