Albin & pappa mys!

Idag började jag jobba vid halv 9 så Albin och pappa hade halva dagen för sig själva och dom har minsann hållt sig sysselsatta. Innan jag traskade iväg i morse var dom redan ute och skottade, bar ner pellets i källarn, röjde på framsidan och lite annat. Efter det åkte dom upp till Åkulla och lekte med Hannes & Lina och kollade såklart på dom nya valparna, 8 dagar gamla! David hade med sig kameran för en gångs skull!



Efter Åkulla blev det en sväng och middag hos Stesse, Carro och Ilia.

När jag slutade klockan 2 kom dom och hämtade mig och vi åkte och hämtade morfarn och drog vidare ner till Halmstad och MC-Mässan! Där träffade vi på Louise och Albin testade både sidvagnen, minicross och fyrhjuling och han verkade gilla det starkt. På vägen hem kom jag på att jag visst bara fått i mig en banan sen frukosten vid halv 8 i morse ochh jag var sååå trött, men vi hade ju hamburgare kvar hemma så jag fick i mig det när vi kom hem och då blidde det bra igen.

Efter maten gick jag och Albin upp och hämtade det som vi sålt på Tradera, allt ska ju packas och adresseras. Nu sover han gott efter att pappan oxå somnat bredvid honom... Jag gick upp efter 45 minuter och väckte honom, undrade om han hade tänkt dricka upp det där teet han satte på. Nu ska vi strax kolla på Beck och i morrn väntar massor av bus, mamma-barn gruppen är igång igen efter sportlovet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0