Traderat!

I dag har jag och Albin röjt!! Vi började morgonen med varsin kalvkorvsmacka och sen tog vi med oss dammsugarslangen upp (ja, den andra slangen hänger fortfarande här nere och väntar på att morfarn ska laga den...) och gjorde rent hus, i alla fall vad gäller dammråttorna. Sen gjorde vi en välbehövlig utrensning bland Albins kläder och även bland mina kläder. Jag hade stor hjälp med fotograferingen, Albin kom med plaggen och la sedan dom färdig fotade kläderna i en hög (nåja, det kanske blev samma hög, men mamman had bra koll på vad som va fotat och inte...). Sen var det inte riktigt lika skoj när allt skulle läggas in i datorn och ut på tradera... Jag frågade om han ville nana lite under tiden och det ville han så vi gick ner och kollade lite på storslalomen och han somnade så fint så jag fick till slut allt på Tradera!

När Albin vaknat så tog vi och käkade lite lunch och sen tog vi upp en daim-kladdkaka som vi hade i frysen och garnerade den med vitchoklad och knäck-kulor. Albin vispade grädde medan jag smälte chokladen och sen packade vi ner festis, papperstallrikar, te och en skål grädde och åkte ut till Grottan (Dagsås) där David, Morgan och Stesse jobbar. Dom blev jätteglada när vi kom med fika och dom åt och åt och sa flera gånger hur gott det var! Vi fick en bit över som vi tog med hem till Mormorn.

Hemma hos mormorn hade dom fått igång solariet så jag passade på att få liiiite bränna på min bleka kropp, men bara i 10 minuter, får nog börja lite försiktigt, har ju inte solat solarium sedan innan Albin föddes... Efter visiten hos mormor och morfar mötte vi pappa David och åkte till affären där det handlades både kycklingfilé och bog...

Nu kom David hem från träningen och vi ska kolla på Criminal Minds. Förresten, såg ni mina fina annonser som jag jobbade på i detta inlägg?? Dom var ju med i VP (sidorna 15 & 16) som man fick igår och idag!

I morrn ska jag och Albin åka och bada på morgonen och sen ska vi till Gekås med mormorn!

Kommentarer
Postat av: Anna

Vad duktiga ni har varit idag!!



Skulle oxå behöva "Tradera" lite urväxta kläder...

2009-02-12 @ 21:34:05
URL: http://annaskortoscrap.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0