Underbara dag!!

Hela dagen har vart fylld av fart och fläkt! Vi började morgonen med en helt fantastisk sovmorgon, jag vaknade av mig själv klockan 06.50, Albin låg och susade gott i sin säng så jag gick in och la mig bredvid honom och viskade tills han vaknade och vi gick ner och myste i soffan. Efter en lätt frukost åkte vi in till simhallen och badade. Bara jag och Albin, vi var nog där vid halv 9, kvart i 9 något och Albin älskar vatten precis lika mycket som jag! Efter badet tog vi oss lite fika, fralla med yoghurt, festis och te.

På vägen hem åkte vi om Hajen, vi behövde kattsand och välling och till mormorn skulle vi köpa lite mjölk. Sen åkte jag bara hem och lämnade av varorna medan Albin sov i bilen och efter det åkte vi bort till mormorn som hade en äppelpaj i ugnen. Moster Laila kom och vi väckte Albin och fikade gott. Albin och Laila lekte med fiskspelet en stun och sen gav vi oss ut på promenix. Laila har ont i ryggen och går inga långa sträckor längre (trodde hon!!!!), men jag fick fram Albins sullky och vi gick en bra runda!



Förtst gick vi till Maries nya butik uppe på Hultatorpsvägen och efter det gick vi om ICA och sen tillbaka, det gick så fint så och man kunde knappt gissa att hon hade ont i ryggen alls! Albin var jätteduktig och hade ingen blöja på sig på hela dagen, han sa till inne på ICA att han var kissenödig och vi rusa till toan, hann gjorde vi med!

När vi kommit hem till mormorn så hämtade Rolf upp Laila och jag tog med mig älsklingsungen hem, hemma vankades det frallbak! Men innan vi satte igång med det så hade vi massa tvätt att vika och ny tvätt att hänga.


Efter frallbaket så fick vi plocka upp disken som var klar i maskinen och då får mamman alltid hjälp... Passade på att dammsuga av på nedrevåningen så David och Morgan vart hemma och snickrat fasad på huset hela dagen och det skräpar ner en del. Efter det så satte jag igång att göra egen hemmagjord ostkaka! Jag fick lite keso över som Albin bara älskade med lite äppelpuré på!

När ostkakan stod i ugnen, disken var diskad och ungen var mätt i magen så fick vi fram dom nya kläderna från H&M som kommit på posten! Albin provade allt som den lilla mannekäng han är!

x Mörkblåa svettisshort & Mörkblått linne
x Hawai badbrallor med matchande solhatt och ett ljusblått linne
x Pyjamas med korta (?) ben och korta ärmar

Vi väntar på basketkängor, ett par gråa svettisshorts och en t-shirt med en grävskopa på!

När David kommit hem från jobbet så hoppa han in i duchen och vi åkte hem till mormorn som hade gjort färskostfyllda, baconinlindade kycklingfiléer i sås! Mmmm, va gott, vi åt så vi storkna allesammans! Albin somnade gott i morfars säng, på morfars kudde, och då passade vi på att äta ostkaka med lättvispad grädde och äppelmos til Let's Dance.

Nu ska jag snart krypa ner mellan lakanen för i morrn ska vi på mässan! Vi åker lite tidigare och stannar på vägen och äter frukost, jag har ju frallor på jäsning i kylen och Anna tar med varm choklad! Nettan och barnen skulle oxå vart med men Emma hade kräkts nu i kväll så dom får bli hemma.





 


Kommentarer
Postat av: Mamma

Ja, shortsen såg ju lite långa ut. För att vara shorts, menar jag. Annars tycker jag nog att allt han provade var väldans klädsamt.

Håller tummarna för att det blir någon fralla över till mig.

2009-02-28 @ 00:01:02
Postat av: tippen

Oj vad många bra kort!men han ser ju så stor och vuxen ut i dom nya kläderna,men jättetuffa, han är ju faktiskt en mannekäng!

2009-02-28 @ 12:27:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0