Fortfarande inte bra...

Nää, verkligen inte, det gör riktigt ont! Natten var ingen höjdare, hur jag än ligger så gör det ont, så när jag hade vänt på mig 300 gånger ungefär så slutade det med att jag fick halvsätta mig upp i sängen med knäna upp, det kändes minst och tillslut måste jag ha somnat men vad klockan var har jag ingen aning om, David hade i alla fall snarkat en bra stund...

Rastlösa som vi är så tog vi vägen om Gööks och köpte fika och sen åkte vi ner till Hamra i morse (njae, morse var kanske att ta i men 9 var den när vi var där...). Albin och Ella leker verkligen jättebra ihop och dom leker verkligen med varandra, det gör han inte med någon annan. Vi fick fikat, pratat och lekt i några timmar innan vi åkte hem och Albin fick sova lite. Jag passade faktiskt på att vila (inte vila som i vila i sängen eller så) när han sov middag, det gör jag ALDRIG annars, då får man passa på att tvätta, städa, förbereda mat mm, men det enda jag gjorde var att hänga lite tvätt och ringa tråkiga ärenden, till banken bla.

När Albin vaknat så lagade vi lite lunch och sen fixade vi fika och åkte ner med till David och Morgan som jobbar i Björkäng. Vi är ganska nyss hemkomna och jag vet inte vad jag ska hitta på för det gör verkligen superont vad jag än gör!

I morse ringde jag faktiskt till Lotta (min massör) och skulle fixa en tid men hon hade inga i dag och i nästa vecka hade hon bara tider på tisdagen och onsdagen, när jag jobbar... Förresten så hände det en rätt rolig grej när jag pratade med Lotta. Albin har ju inte blöja på sig när vi är hemma, utan vi påminner honom om att kissa och sista tiden har det gått riktigt bra. Jag sa till honom att han måste säja till mamma nu om han behövde gå på toa och det gjorde han, han sa att han skulle bajsa men när vi satt på toan så kom det inget utan han bara sa "nehe" och så hoppa han ner men när jag pratade med Lotta i telefonen så kommer han gående som om han hade nåt stort mellan benen och säjer "bajs"...

Mycke riktigt så låg det 1 korv i vardera byxben (ursäkta det trevliga samtalsämnet...) så det var bara till att sätta honom i badet, så när vi kom till Anna och Ella var hhan alldeles nyduschad och fräsh!

Nu ska vi strax åka bort till Konsum och hämta ut ett paket och sen kanske vi tittar in hos mor och far innan vi åker hem och fixar kvällsmaten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0