Gårdagen

Igår efter att Albin vaknat gick vi ut och målade med vatten, en helt fantastisk underhållning, Albin roade sig bra länge. Jag fick tipset hos Nina, på hennes blogg.



Poolen fick sig ett spel medan jag hade kunder här som hämtade bilder, ena sidan hade vikit sig och det forsade ut vatten, men jag fick stop på det ganska snabbt och David var här rätt fort efter att jag ringt. Mormorn kom och hämtade Albin som fick följa med henne, Laila & Vivan ut i skogen och plocka hallon, smultron & blåbär.

När David kom hem var han som vanligt hungrig och jag hade inte tid att ställa mig och laga mat, jag var mitt inne i min städning, flög runt i hela huset med dammsugarn och 3 olika munstycken till den... Så jag lämnade över maten till honom och då blev det kinamat! Jättegott, brorsan kom in och åt han med, med sin fantastiskt fina bränna han fick i Uddevalla, ni vet, sån man får när man somnar i en solstol mitt på dagen med solglasögonen på...



När vi ätit klart, mormorn & Albin kommit hem och Magnus oxå stannat till här så fixade vi lite kaffe och bulle. Magnus åkte efter kaffet och Albin somnade gott, men vaknade SUPERTIDIGT i dag morse, strax efter 4 hörde vi hur han vandrade ner för trappan och började greja, sen kom han upp till oss i hopp om att vi kanske ville kliva upp och leka, vadå, det var ju morgon??

Efter frukosten (ännu mindre muntert var det att öppna kylen och se att både mjölk & yoghurt var uppdrucken/äten) åkte vi till Grimeton där jag lämnade av Albin och åkte vidare till stan och Osteopaten. det gick snabbare än jag väntat mig så jag tog en sväng om Hajen för att fylla upp den tomma kylen.

När vi kom hem somnade Albin gott på soffan så jag bar upp honom i vår säng och nu ska han snart väckas för pappan kommer hem och äter lunch med oss
!

Kommentarer
Postat av: Laila

Tänk vad fint der blir att bara måla med vatten.Synd bara att Albin vändet natt till dag, men snart blir det dag till natt.

2009-07-07 @ 12:38:47
Postat av: Emelie

Har bi alltid fint väder i Tvååker eller?? ;) Fan, tyckte brännan passa Coffe fint.. ;P

Kram Emelie

2009-07-07 @ 17:28:56
URL: http://mlimaria.blogg.se/
Postat av: Nina - Glamourmamman

Hihi, kul att även han gillade låtsasmålningen ;-)

Tack för toaträningstipsen förresten. På semestern ska det hårdtränas :-) Ha en fin kväll!

2009-07-07 @ 20:51:21
URL: http://glamourmamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0