Huset!

Idag på morgonen har David & Morgan varit hemma och fixat det sista på framsidan, så jag kan måla färdigt det nu och det kommer att bli såå fint! Trappan är på plats, alla stuprör och plåtar sitter där dom ska och markiserna är uppe, nu ska det bara borras i väggen så man kan fälla ner dom oxå.



Till denna söta lilla verandan hade jag tänkt mig ett litet cafébord & en eller kanske 2 stolar och innan idag när vi var i stan så dök detta lilla set upp framför ögonen på mig inne på Rusta...



Men för att återgå till morgonen så stack jag och Albin över till Gööks och köpte frukost och sen åt vi här hemma med pappan & Morgan innan vi gjorde oss färdiga och stack till Grimeton. Lämnade av Johns tackkort hemma hos Svärmor och Albin fick lekt och pratat lite med sin farmor. Innan vi åkte sa han "Abin äska bava faamo!" (Albin älskar bara Farmor!), tror nog att hjärtat hoppade lite extra i bröstkorgen på farmor just då...

Vi åkte direkt till stan och in till Albins egen lilla frissa på Studio 88, Kajsa heter hon och Albin tycker mycket om att gå till henne och bli klippt, fint blir det med! Nu ligger han och vilar middag, men jag smög mig på och tog ett kort på den nyfrisserade lillprinsen!


När vi var klara med det åkte vi runt i lite olika butiker, bla Rusta, ÖB & Jysk för att kolla på saker och innan vi åkte hem köpte vi 2 liter jordgubbar från Vareborg! Albin somnade på vägen hem och jag bar upp honom i vår säng, sen fortsatte jag ut och vattnade lite för regnet lyser visst fortfarande med sin frånvaro. Jag beundrade vår lilla tomt och allt som hänt med den sen vi köpte huset för snart 4 ½ år sen, det har hänt så mycket och David är väldigt duktig.


Nu har han börjat få ordning borta på parkeringen där vi lagt ut nytt underlag (David bror har hjälpt oss en del), blir jättefint om det bara kommer lite regn så dammet på stenen försvinner. Bakom den kommande utbyggnaden av garaget har han byggt 2 lådor som vi ska förvara extra sten och sand i, bredvid komposten. Grönsakslandet mår bra (trots hettan) och potatisen har vi smakat på och det var ljuvligt!

Nu ska jag gå upp och väcka den lille mannen men jag bjuder ändå på en bild av mitt sönderkliade knä... Alla insekter som sticks ÄLSKAR mig och mitt blod!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0