Lugn hemmadag!

Det trodde ni väl aldrig om mig, att jag hade lugna hemmadagar!

Men idag blev det bara så för att jag sovit fullständigt uruselt i natt. Först kunde jag inte somna av någon konstig anledning, jag som ALLTID somnar innan huvudet landar på kudden. Sen började jag få lite märkligt ont i magen, som om det satt två "knölar" på varsinn äggstock, skit obehagligt var det så jag kunde inte somna för hur jag än låg så kände jag att det tryckte i magen.

Mitt i natten vaknade Albin till (förmodligen av en mardröm) så jag gick in till honom och la mig tills han somnat om. Sen hörde jag hur det blåste & regna så jag gick runt i huset och drog upp alla markiser, stängde alla fönster och sånt. När jag tillslut var på väg att somna framåt morgonkvisten så kom Albin och började knö i våran säng så jag tog med mig min kudde och la mig i hans säng! Albin vaknade vid kvart över 6 och kom in till mig vid halv 7 så jag kanske fick ett par timmars sömn i natt...

Eftersom jag var mer död än levande så satte jag på lite Grey's och låg kvar i sängen medan pojkarna mina gick upp och åt och sen ut och spelade boll. Morfarn kom oxå förbi och spelade med Albin hela förmiddagen medan jag åkte bort till Tusse (katten som jag passar i denna veckan) och kelade lite.

När jag kom hem bestämde vi att David skulle åka till tippen och sen till stan med pappa för att göra några ärenden samt att kolla lite på minicrossar medan jag stannade hemma och la Albin för middagsvilan. När David kom hem så hade jag väckt Albin så vi åkte direkt till Motellet för lite lunch, idag var det stekt fläsk med löksås på menyn och Albin fick pasta med skinksås, sen tog vi fika! 


På vägen hem åkte vi om ICA och handlade massa, sen fick pojkarna gå ut och dona medan jag ställde mig och bakade lite... Har 2 goa limpor på jäsning i kylen nu så vi får nybakat i morrn bitti!


När jag ändå höll på med mjölet och det så svängde jag ihop en bunke med pannkakesmet som fick stå och svälla i kylen medan jag gick ut och plockade döda blommor, lukade i landet och bollade ideér om utbyggnaden med David. Jag har alltid så svårt att bestämma när vi ska ha nåt nytt, tex nu så ska vi bestämma vad vi ska ha för dörrar, fönster och var dom ska sitta, det är jag inge bra på, brukar bli David som bestämmer till slut, han gör det så bra!

Jag tog en bild huset och kom på att jag lovade visa "före" & "efter"!



Vi gick in och åt ugnspannkakan som jag svängt ihop och den var jättegod, Albin åt lika mycket som jag!! Sen skickade jag ut dom bägge pojkarna igen så jag fick röjt upp i köket. Passade på att göra lite kvällsfika med, så jag och David tog varsin kopp te, Albin fick ett glas mjölk och så satt vi ute i solen och filosoferade, med Fjanten ständigt i närheten.

När vi druckit upp gick vi över och busade av oss på lekplatsen bakom gamla dagiset...



Nu ska jag strax gå och lägga mig och förhoppningsvis få betydligt fler timmars sömn än förra natten...
Vad morgondagen har att bjuda på vet vi inte riktigt ännu, men kanske blir det Gekås en sväng, kanske hälsar vi på Martina, kanske åker vi och kollar husbilar i Borås, kanske stannar vi hemma... Man vet aldrig med oss, speciellt inte nu på semestern!

Jag måste bara visa dessa underbara bilder på grönskan vi har på tomten som är helt öde mittemot.

Natti natti!

Kommentarer
Postat av: Malin

Forsbergs fritidscenter i Hyssna är bra. finns ett ställe i fritsla oxå, kan ej namnet på den. om ni ändå åker till borås menar jag, så kan ni ta de på vägen!

2009-07-21 @ 21:25:51
Postat av: Jenny

Blir så sugen på de där frallorna som du brukar göra, de som jäser över natten.

Skulle man kunna få receptet på dem??

Du får gärna skicka över det på min mail om du vill.

Kramar från Jenny

2009-07-22 @ 11:54:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0