Mest bara bilder jue....

Nu är det så ett tag, massa fotograferingar nu, baler, studenter, bröllop och barn! I dag har jag faktiskt vart iväg och fotat en student och det blev så jäkla bra så jag rös när jag satte mig och redigerade! Jag lovar att visa er dom, men det får bli efter studenten.

Nu i kväll har vi vart i Grimeton och hjälpt svärmor med allt kring Johns student. Han springer ut på torsdag så idag satte vi upp tältet i trädgården och det var ju världens bästa väder för det, ösregn... Det blev bra till slut och det kommer nog vara skönt att sitta i tältet på torsdag för det ska visst inte bli så bra väder.

Annars idag har vi haft det ganska lungt, morgonen började iofs inte så bra. Albin vaknade som vanligt FRUKTANSVÄRT tidigt och mamman gick som i en dimma på morgonen, men piggnade till vid morgontidningen och en kopp te när Albin kommer ner och berättar att han kissat på Kajsa (katten)... Jag följde med honom upp och mycket riktigt hade han kissat jättemycket i våran säng och på Kajsa, med flit!! Jag visste inte vad jag skulle göra, skickade in Albin på rummet medan jag tog hand om allt och Kajsa som var alldeles blöt! Hade hhan bara "trotsat" (om det nu är trots) genom att kissa i våran säng men att han gjorde det på Kajsa?!?! Vad göra?

Hur som helst så förklarade jag om och om igen att sådär gör man inte, kissar gör man på toaletten och jag tror faktiskt han förstod, jag har frågat ett par gånger under dagen oxå och han har svarat att man inte får kissa i sängen eller på Kajsa utan ska göra det på toa.

När vi tvättat, ätit frukost med pappan och packat kamerautrustningen så åkte vi bort till mormorn där Albin fick sova middag medan jag fotade Ida och sen till och med hann redigera alla korten innan han vakna ochh jag åkte och hämtade honom för mormorn skulle jobba.

Vi fixade lite lunch och sen packade vi cykelkärran full med allt papper, burkar & glas som skulle till återvinningen och åkte bort och slängde det och passade då samtidigt på att handla lite. Väl hemma fikade vi och sen kom morbror hem och vi fick busat lite innan vi åkte till Grimeton.

I morrn har vi ganska mycket som ska hinnas med, tänkte åka till Gekås och fixa lite grejer inför vår kommande sidvagnsfest som ska äga rum i trädgården på lördag tydligen, det kom brorsan på hastigt och lustigt i går och det visade sig att alla kunde komma... Sen ska jag fota yttligare en student om vädret tillåter och förbereda grejer till Johns student!

Nu väntar jag bara på att tvättmaskinen ska bli klar så jag kan hänga upp det, sen ska jag nana och hålla tummarna att jag få sova längre än till 6...

Kommentarer
Postat av: Marie Olsson

Hej Charlotte!

Hoppas att allt e fint med er alla där hemma.

Jag har en liten fråga. Tycker ju att dina fotografier är grymt fina och du kan ju verkligen det där ;-)

Så nu så funderar jag o en kompis på att vilja ta lite fotografier av oss i teman som vi valt. Är det något som man kan boka dig till? I så fall så kommer en självklar följdfråga: retuscherar du det där som man vill slippa se? =-)

Svara gärna till min mejl.



Ha det jättebra, Marie (Göfab, Rusta)

2009-06-10 @ 20:59:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0