Nu är sommarn här!

På riktigt är den här för vi har fyllt upp poolen!! Idag när David kom hem satte vi i gång med det och den är faktiskt redan full! det brukar ju kunna ta 3 dygn att fylla upp den men det måste vart bra tryck idag och dessutom använde vi 2 slangar.

När det var som varmast idag så låg både jag och Albin och plaskade i det lilla som hunnit bli i poolen som faktist är på 9000 liter vatten och våran räddning dessa varma sommar dagar! Björklund var oxå här och hjälpte till, det är faktisk han som har fotat poolbilderna eftersom jag oxå är i vattnet (men bortklippt pga saknad av solbränna...)

När vi fikat och bara satt och mös ute i trädgården kom brorsan hem från jobbe och vi bestämde vad vi skulle äta till kvällen. Jag stack och handlade, det blev grillade rev, grillade lammspett, kokt färskpotatis och lite blandade sallader (Tzatziki, råkost, coleslaw, mimosa) medan David tände grillen. Morfarn kom oxå bort och åt med oss, sen kom Andreas (rörmockarn) och fixade lite i vårt garage.

Jag älskar sådana här dagar! Härligt väder (lite för varmt för mig, men jag kan hålla mig i skuggan eller i vattnet) och alltid fullt med folk i trädgården som leker, äter och myser, hela sommarn får gärna vara sån för mig! Sen tycker jag jättemycket om hösten/vintern oxå när det blir kallt och murrigt, man tar på sig, tänder ljus och myser inne framför brasan.



Efter maten blev det studsmattehoppning för hela slanten, David och brorsan gjorde diverse konster och David testade även några nya funktioner på kameran. Albin hade duschat och låg och tittade på i sin vagn men sa flera gånger att han var jättetrött och han somnade faktiskt efter en liten stund. Fjant är ju en ständig följeslagare så fort man är ute i trädgården...

Nu ska jag lägga mig, för i morrn är David ledig (nåja, han ska visst iväg och fixa några smågrejer) och vi ska fixa massa grejer och så ska jag till tandhygienisten med på förmiddagen, jippie!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Så härligt!

2009-06-24 @ 22:09:35
Postat av: Anna

Härlig dag ni verkar haft!! Rolig funktion på kameran, korten blev ju riktigt fräcka!

2009-06-25 @ 09:12:24
URL: http://annaskortoscrap.blogspot.com
Postat av: Laila

Oh vilka härliga sommarkort!

2009-06-25 @ 11:11:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0