Anonym...

Jag har inte riktigt bestämt vad jag tycker om anonyma kommentarer än... Jag älskar ju kommentarer men har inte riktigt bestämt mig om jag ska ta bort alla anonyma kommentarer (förutom dom som är från mamma, Anna eller Malin där dom bara glömt skriva namn, men det vet jag ju att det är från dom).

Som den här kommentaren, som jag fick nyss på detta inlägget

Postat av:

Vilka underbara bilder du tar,de går inte att arrangera de gäller att vara påpasslig.
För övrigt,flacka inte runt som en yr höna för att de skall hända något,spara på bensinen och utsläppen och inte minst pengarna,verkligheten kommer ifatt även dig, rätta mig om jag har fel?

2009-03-03 @ 02:06:06

Får väl börja med att tacka för kommentaren om bilderna, det är helt och hållet tack vare den digitala världen som jag har haft möjlighet att utveckla mitt intresse, det krävs många hundra bilder för att få till en riktigt bra bild.

Vad beträffar det andra så skulle jagg nog inte kalla det "flacka runt", för jag har alltid ett mål, jag kör aldrig bara runt utan mål och släpper ut bensin och i många av våra utflykter tar vi inte ens bilen, utan vagnen duger gott när man bara behöver komma hemifrån. Vi tar picknick på lekplatsen och går ofta och hälsar på mormorn, men som sagt, det är gångavstånd till mormorn och om vi inte har nåt speciellt ärende så tar sällan bilen. Nu är det snart dax att ta ut cykelkärran och då blir det längre utflykter, utan bil.

Jag skulle nog vilja säg att jag lever i en absolut verklig, verklighet. Jag är glad att jag bara jobbar halvtid nu när Albin är så liten, det är han ju bara nu och jag jobbar gärna helger för att få möjlighet att vara hemma med honom, hitta på saker och bara vara med honom. Vi mår båda bra av det och det vi gör kostar oftast inte massa pengar men jag kan absolut unna oss något besök på ex busfabriken ibland. Det är ju inte direkt någon hemlighet att jag inte är fåfäng, jag köper ALDRIG smink (det är faktisk sant, brukar få en maskara av mamma varannat år, det klarar jag mig på) och hårvårdsgrejer (borstar inte ens håret och balsam var det säkert 5 år sedan jag använde sist) så om man jämnför mig med många andra kvinnor/tjejer/mammor så sparar jag sjukt mycket pengar på det. Pengar som jag hellre använder ihop med min man och min son, på vårt hus, för utflykter mm. Kanske bla därför jag inte behöver jobba mer, vi prioriterar vad vi vill lägga pengar på helt enkel.

Jag hoppas att jag har "rättat" på rätt sätt, men jag är en extremt social & aktiv person, förmodligen född sådan efterrsom varken mamma eller pappa är så extremt aktiva och rastlösa som jag alltid har varit.

Kommentarer
Postat av: Malin

Det var en märklig kommentar tycker jag. inte särsklit rättvis, men personen känner väl förmodligen inte dig.



Här har jag en riktigt dålig dag idag, hade nog vart bäst för alla parter om jag bara legat i sängen med täcket över huvudet idag. är trött och skäller mest tycker jag. inte kul för mina små gullungar...

2009-03-03 @ 15:06:53
Postat av: lina

kolla IP numret, sen kan man googla de, ibland träff ibland inte :)

2009-03-03 @ 15:35:12
URL: http://secretmom.blogg.se/
Postat av: Tessan

Va den du är det är du bäst på !!! Kram

2009-03-04 @ 07:02:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0