Bättre nu...

Nu känns det bättre! Albin är hemma (konstigt att den sån sak kan få mig att må bättre, närhet till någon jag älskar...) och ligger i sin säng och sover. David har vart och handlat så jag har skalat potatis och morötter och snart ska jag upp och väcka Albin så får han hjälpa mig med maten, vi ska ha prinskorv med, potatis och stuvade grönsaker.

Igår hade vi en minst sagt händelserik dag. Vi börjad dagen med att äta en stadig hotellfrukost innan vi gick upp på rummet och packade allt. Checkade ut och körde mot Aq-va-kul. Vi var där några minuter innan dom öppna men Albin roade sig (och alla andra som väntade med för den delen) med att springa fram och tillbaka inne i foajen.

Väl inne i badhuset så var det vattenrutchkanan som gällde och bara den! Helt galen var han, skulle bara åka mer och mer och helst bara med pappa så mot slutet så satte jag mig i en bubbelpool och bara tittade på dom, mina älskade pojkar som hade så roligt! I mellanåt kom dom och värmde sig i bubbelpoolen, ungen hade ju nästan blåa läppar av allt åkande! Efter 2 timmars badande gick vi upp och duschade och sen tog vi lite fika innan vi styrde hemåt. Jag hade lovat att köra så David kunde få kolla på en film, Albin sov ju större delen av resan hem och jag blev tröttare och tröttare så vi fick stanna till vid Helsingborg och ta en bensträckare, köpa lite kaffe och varsin glass (var ju värsta vårvädret ute jue!)

Vi var hemma vid 13-13.30 någonting och då stoppa jag in en maskin tvätt innan vi åkte till Mattias och Li och kollade på nya huset! David stannade kvar och slog ut en vägg och sånt. Jag och Albin åkte vidare, hem till Sandgatan och hämtade upp morfarn som lämnat av lastbilen och behövde skjuts till ICA. Vi stannade till där en snabbis medan morfarn köpte lite grädde och sen åkte vi hem till mormorn som gräddade våfflor, massa våfflor...

Gammelfarmor Inez och gammelfarfar Kurt kom och fikade med oss, dom hade vart hemom och såg att bilarna var borta så då åkte dom om Wallmarksvägen och kollade, dom hade längtat efter Albin jue. När David kom så stannade vi en stund så han fick fika och sen åkte vi tillbaka hem och fortsatte med all packning, tvätt och kattmys!

Vi kollade på Beck och jag kände redan då att jag inte alls mådde bra men det brukar ju kunna försvinna under natten, men det gjorde det inte!

Nu ska jag hämta Albin, sen ska vi laga middag!

Kommentarer
Postat av: Malin

Ingen mamma-barn grupp idag då :-(

2009-03-16 @ 13:45:17
Postat av: Charlotte

Näää.... Vi fick hoppa över det idag, jag låg hemma på soffan och sov medan Albin var med David och jobbade. Vi SKA vara friska och gå nästa måndag!

2009-03-16 @ 14:30:55
URL: http://hemmahosfyrklovern.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0