Fynd!

Efter middagen så åkte jag och Albin till Gekås! Vi tvekade en aning när snön vräkte ner utanför men åkte ändå, om än ganska så försiktigt. Vi handlade först, hittade lite nyttogrejer, typ shampoo, tandkräm, tandborstar mm, sen slank det ner en fleece tröja till Albin, ett linne till mig, en ny plånbok då min förra, ganska nya redan gått sönder och lite annat krafs. Köpte en ram till Albins fina "konst", som han målade på mamma-barngruppen förra veckan, tyckte den var så fin så den får vi allt sätta upp!

När vi shoppat klart inne i den stora gula lådan så gick vi bort med våra kassar till bilen, och sen gick vi till Nimo ochh tog en fika. När vi fikat klart så gick vi in på Sko-Boo och Albin fick ett par nya dojjs.



Det kräksnöade fortfarande ute när vi körde från Ullared och mot mormor, med oss hade vi halva limpan som vi bakade i går så vi tog kvällsmaten där efter att jag solat medan mormor och Albin kollade på den nyinköpta Dora filmen.

Vid kvart i 7 var vi hemma så vi passade på att slänga ihop ingredienserna till en nyttig limpa som nu gör att hela huset doftar nybakat...

Nu ska jag återgå till Criminal Minds för att sen sova gott, i morrn ska vi åka och bada på morgonen och sen ska vi på madrass jakten som vi inte hann med idag!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Så fin tavla! Han kan få måla en till mormor med.

2009-03-12 @ 22:06:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0