Han tittar!

Albin kollar på tv!! Helt otroligt, men sant. Albin kan titta på ett helt avsnitt med Dora. Så i morse fick jag skrivit ut alla våra kontoutdrag, fört in i kassaboken, uppdaterat medlemslistor och annat kul som hör kassören till, medan Albin satt så fint i köket och kollade på Dora.



I dag när jag kom till jobbet så hade Sofie vart och lämnat av kläderna från Blingo så jag tog med dom hem och Albin kunde knappt vänta med att prova.  Jag bara älskar deras kläder och Albin är så fin i dom!

När jag kom hem så hade jag fått ett mail av gulligaste Camilla, korrekturet till nästa församlingsblad är klart och jag skulle bara godkänna, vad tycker ni??


Det är från förra året men när Camilla frågade efter vår bilder så visade jag upp massor med knoppar och annat vårigt men hon hade denna bilden i bakhuvudet och frågade om jag kunde plocka fram den och jag hade nästan glömt av dom, men det klart att denna ska vara på framsidan, det är ju såååå VÅR!!

Nu kom David ner efter att ha nanat med Albin en timme eller så... Får väl passa på att mysa med honom en stund eftersom jag jobbat hela dagen i morrn med.

Kommentarer
Postat av: tippen

Sa klart den skall vara med pa forstasidan, varligare billd finns int!

2009-03-07 @ 13:08:02
Postat av: Anna

Ååh, vilket fint församlingsblad att se fram emot!

Man kan knappt tro det med vädret vi har nu, men snart kommer de nog, vitsipporna! Längtar!

2009-03-08 @ 09:35:36
URL: http://annaskortoscrap.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0