Händelserik dag!

Men jag är tyvärr alldeles för trött för någon längre redogörelse så det får bli en kort sammanfattning bara.

Vi körde från Malmö vid strax efter 8 snåret i morse, sen var vi på motorbanan till halv 5 innan vi begav oss hemmåt efter en mycket givande dag, Albin har uppfört sig exemplarisk!

Väl framme på Hotellet så var ju klockan redan halv 7 så vi slängde bara in våra saker på rummet och gick vidare för att leta upp ett bra matställe. Hittade en jättebra uteservering (javisst!) som vi stannade på! Det var inte alls kallt, där var sånna där stor gasvärmare över hela serveringen så vi satte oss där och la på oss varsin filt, super mysigt va det verkligen! Albin fick en Ceasar sallad och lite klyftpotatis medan jag och David tog varsin entrecote... Snacka om lyx, det var säkert 3 år sen vi var på restaurang sist! Albin skötte sig där med men började bli lite trött mot slutet  så då tog jag med honom på toa  för lite "kvällstoalett". Hade stoppat både pyjamas och tandborste i innerfickorna så det gick smidigt må ni tro, förutom att han behövde bajsa mitt som det var och det tar ju i runda slängar 15-20 minuter men vi gjorde oss ingen brådska och när vi kom tillbaka så hade pappan beställt in dessert! Albin bäddade vi ner i vagnen så fick han sitta och mysa där medan vi åt klart vår citronsorbet. När vi betalat och gick där ifrån så tog det ca 1½ minut innan Albin sov som en klubbad säl!


Nu har vi kollat på melodifestival och jag ska bara borsta tänderna sen ska det sovas gott och i morrn blir det sovmorgon ( i alla fall till 7) och sen åker vi och badar!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Orkar ni titta hit en sväng i morgon, tror du? Längtar efter Albin, jättemycket...

2009-03-14 @ 23:44:37
Postat av: Malin

Då har ni provat restaurang med Albin nu då och det funkade bra! Härligt för er! Kör lugnt hem!

2009-03-15 @ 08:57:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0