Inte lika mycket vår längre...

Konstiga väder! Nyss var det vår så det stod härliga till nu snöar det...


Efter vi hade ätit lunch så gjorde vi oss i ordning och åkte till Gekås, fick fyndat (som vanligt) en massa, nödvändigt och mindre nödvändigt. Albin fick nya badbyxor, shorts, 2 Dora filmer och en spade!


Efter Gekåset åkte vi vidare mot Åkulla och stannde på en fika hos Sara, Hannes & Lina. På Stall Bäckagård finns även 7 stycken 6 veckors rottweiler valpar som bara var tvungna att få lite gos, Sara hälsar att där finns några kvar om man är intresserad... Vi fikade på Peters hembakta kanelbullar och lite glass, barnen lekte som vanligt bra och vid strax efter 6 åkte vi hemåt. Jag hann knappt innanför dörren innan Björklund dök upp, han var visst både te-törtsig och hungrig för när brorsan kom in och värmde till sig lite mat så gjorde han dessamma och nu sitter (läs: ligger fläkta!) dom alla tre och tittar på någon sport på tven. Dom har det så högt att jag nästan tror dom är döva och dom skriker till med jämna mellanrum, rätta mig om jag har fel, men jag gissar på Innebandy?

Jag började i alla fall baka bröd när vi kom hem och det fick pojkarna på sitt ansvar att ta ut medan jag nattade Albin, men jag anade att dom inte skulle komma ihåg det så jag smög iväg från Albins rum i rättan tid för att ta ut limpan (behöver inte ens dra en ramsa med massa fula ord, ni fattar va?)


Det lukar gott nere i köket nu (vilket Björklund påminde om precis, tror ni han ska ha smörgås med??) så jag tar mig nog en smörgås och får väl gå ut till brorsan och kolla på Criminal Mindes, för här verkar inte soffan vara ledig... Jag som annars brukar sitta i min ensamhet och blogga, kolla på Sveriges värsta bilförare och bara mysa med tända ljus på torsdagar när David är och tränar, men visst inte idag.

I morrn ska vi till simhallen, vi får sällskap av Sara, Hannes & Lina med!


Kommentarer
Postat av: Malin

Det är väl trevligt med lite karlar i huset ibland ;-/

2009-03-27 @ 13:58:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0