Jobbe...

Jag somnade samtidigt med Albin igår... Fatta att jag var helt slut då. Han sov lite senare på dagen igår eftersom vi satte igång att baka bröd, så vid 20, hade han inte somnat än (annars 19-19.30) så jag satte mig i soffan med honom och han var inte det minsta trött, han låg i min famn och mumlade, sjung och höll på, men han låg still i alla fall och vid strax innan 9 somnade han. Jag var oxå dödstrött då så jag borstade bara tänderna och gick och la mig, vid 9...

Vaknade iofs oförskämt pigg vid kvart i 6, då jag hörde David där nere, Albin låg bredvid mig och snarka som en hel karl, é det inte typiskt att han sover länge när en själv är vaken och pigg!?

Nu har vi ätit lite frukost och ska strax bege oss iväg till Albins farmor där han ska vara idag, medan jag jobbar. Jag är snuvig, hes och lite trött men ska nog klara av att jobba idag, det är jag och Brita och då går allt mycket lättare på nåt vis, nästan så man längtar lite efter att få jobba med henne, jag gör det ju bara varannan vecka, en dag.

Ljusen är på G förresten, såg på postens godssök att dom var sorterade i Göteberog i natt vid halv 3 och då brukar dom alltid dyka upp hos oss (ICA) på eftermiddagen!

Nu ska jag sätta på oss lite kläder så vi kommer iväg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0