Jobbehelg...

Det är därför ni inte hört så mycket av mig i helgen, för jag har jobbat!

När jag har denna jobbehelgen (fredag- söndag) så träffar jag ju inte Albin så mycket så därför blir det att jag tar vara på hans vakna tid när jag är hemma och det på bekostnad av mina trogna bloggläsare men det får ni stå ut med! 

Nu har jag i alla fall jobbat sista passet för helgen och när jag kom hem så var huset tomt, David och Albin är ute på motorbanan i Ljungby med morbrorn och morfarn så då passar jag på att sitta här en stund. Tänkte lägga in bilder på våran goá grillbuffé från i går men David har tagit med kameran så det får bli senare, men jag lovar inte att det blir idag för vi ska nämligen iväg till fästningen och kolla på när John ska på studentbal!

Nu ska jag ta mig en vilopaus i soffan, jag är helt slut och då har dagen igentligen inte varit så värst ansträngande men att jobba mellan 8-14 utan minsta lilla rast och dessutom stående hela tiden (jag vet att jag kan sitta på stolen i kassan men den stolen passar inte mig alls, benen får inte plats och man måste sträcka sig så långt när man ska slå in PLU nummer, så jag står!) En god, varm kopp te ska jag avnjuta med en gosig katt i knäet tänkte jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0