Massage, sömmerskan & kvällsfika!

Idag har det hänt massa skoj! Det började med att Anna & Ella kom hit och åt frukost vid 8, på dom nybakta frallorna som var så goooda! Sen åkte vi till mormorn strax efter 10 och lämnade av Albin som skulle vara där medan jag var på behövlig massage och det var inge vidare skönt idag ska jag villigt erkänna, men nödvändigt!




Efter massagen åkte jag hem, och hämtade mina tyger och sånt och så vidare bort till mamma där lunchen var klar (Tack snälla, snälla mamma!). Sen var ju meningen att jag och Albin skulle åka bort till Helena och lämna mitt tyg, mönster och hon skulle ta mina mått medan Albin lekte med Jum-Jum men när vi skulle åka sa Albin bara kort och gott "Abin stanna momo", så det blev jag ensam som åkte.

Det gick jättebra och jag tror klänningen kommer att bli riktigt fin, ska bli spännande och se om jag får någon användning av den bara... Jag åkte hem till mormorn igen, fikade lite och sen åkte vi hem och träffa morbrorn som beställt klipptid (WOHO!!) och det var vi ju bara tvugna att hänga med på så jag fick i Albin lite gröt och sen tog vi våra cyklar och cyklade bort till No15 medan lataste morbrorn tog bilen. Jättesynd att jag glömde kameran hemma för man hade kunnat göra en fin peruk av allt det fina, lite vågiga håret!



Vi cyklade hemåt innan morbrorn var klar men fick oss en glad överraskning när han kom in både nyrakad och nyklippt, snygg som attan blev han med, nästan så man skulle haft ett "före"-kort med!¨

I kväll har faster Cin och kusin Ida varit här och kollat på Antons konfirmationskort som jag tog, det beställdes en del och vi han med massa tjöt om ditten & datten, alltid lika roligt att träffa dom!

Nu ska jag faktisk krypa ner hos min underbara man och bara vara, i morrn är en ny dag och jag ska jobba!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Man kan nästan inte se att det är samma "pojk". Innan såg han ut som en skäggig Jesus med hästsvans.

2009-05-25 @ 22:36:56
Postat av: Laila

Det var värst så snygg och stilig han blev,jag har inte sett honom på ett tag, men jag kan tänka mig att det blev en klar förbättring!!!

2009-05-26 @ 10:23:57
Postat av: ida

Hahah det fanns en stilig kille bakom allt skägg =)

2009-05-26 @ 20:49:45
URL: http://alexandraida.blogg.se/
Postat av: ida

Tack så mycket =)

2009-05-26 @ 21:31:28
URL: http://alexandraida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0