Morsdag!

Idag blev jag uppvaktad på sängen av mina älskade pojkar! Dom hade vart och sett ut en cykelhjälm åt mig som jag såklart blev jätteglad för så det testade jag och Albin innan när vi var ute och cyklade!


Men för att börja från början, utan massa sidvagnssnack så har vi haft det såhär:


På fredagen var jag faktiskt hemma i hyfsad tid så vi kom iväg redan vid 7 och Albin som inte sovit så mycket under en flängig dag med farmorn somnade nästan så fort vi kört på motorvägen. David hade packat ner färdmat, gjort baguetter med en del konstiga pålägg ihopblandat, men ändå jättegott och till det hade han köpt 3 olika sortes Brämhults juice.

Resan tog bara lite drygt 2 timmar och eftersom vi (jag) är så vana vid det här med att läsa utskrivna kartor från hitta.se så kommer vi direkt på. David kör och jag läser karta! När vi kom fram till hotellet så pågick det någon sorts konferans-middags-historia så det var allt annat än tyst i lobbyn/receptionen så Albin vaknade såklart på vägen in och var skitnöjd över att få åka hiss. Rummet var kanoners och det var en jättebra gardin som verkligen mörklade hela rummet så vi gjorde oss i ordning och somnade gott! Jag brukar inte sova särskillt gott på hotell (eller i vilken annan säng som helst som inte är min egen...), kuddarna brukar vara för höga/låga och det brukar vara för varmt, man hör ljud mm, men jag sov så gott! Albin sov hela natten i den supermysiga sängen dom tagit in åt oss, bäddad med gosedjur och mysiga påslakan. Det var alldeles lagom varmt, kudden alldles lagom hög och jag stördes inte det minsta av några ljud så när Albin vaknade 05.20 (ja, som vanligt med andra ord...) så var jag ganska pigg. Men hör och häpna, han somnade om och väckte oss inte innan halv 7! Frukosten serverades från 7 så vi gick dit direkt och åt smarrig frukostbuffé, massa färska frukter (Albin var ju i paradiset) och annat läckert.

Vi kom ifrån hotellet redan innan 8 och som den kartläsare jag är, så var vi framme i Hörby vid halv 9! Resten av den dagen finns ju att läsa i mitt inlägg nedan och hos brorsan. Vad som skulle hända, när den enda i teamet som hade C-körkort, låg på Lunds Universitetssjukus hade vi inte riktigt listat ut än men vi fick ihop det rätt bra ändå. Magnus Birgersson brukar hjälpa oss att ta hem lastbilen om det krisar hade ju såklart oxå förolyckats och kunde inte köra minsta lilla mil så vi fick chansa helt enkelt, pappa fick köra den hem och jag och Albin åkte med så fick David åka efter Christoffrarna till Lund och vänta på att dom skulle bli klara. Jag erbjöd mig faktisk att köra lastbilen eftersom jag inte "behöver" mitt körkort i jobbet men det löste sig ändå, men jag märkte hela vägen hem att pappsen inte alls var bekväm med att köra "olydigt" hem. Jag och Albin hade det kanonbra där bak i lastbilen med pannkakor, risifrutti och fika. Vi var hemma på 3 timmar så vid halv 8 lastade vi ut cykeln hemma hos pappa, mormorn kom ut och fick pratat lite med Albin som inte var tyst i en minut hela vägen hem!

David ringde när vi kommit hem och sa att dom var på väg hem, Christofer fick klartecken att gå och det var ju kanonskönt så dom kom hem vid halv 10 snåret och då fick vi se hur det såg ut på Christofers rygg, aj aj aj, det kan inte vara en trevligt upplevelse att bli påkörd och sen även ÖVERkörd av en sidvagn, som bara den vägen 200-250 kg, utan passagerare...

Jag ska erkänna att jag somnade gott på kvällen, vid elva snåret och vaknade inte innan Albin kom vid halv 6.
Idag har det var en underbar dag, en aning varm om jag får vara sån, jag har svettats som en gris, duschat 2 gånger och har haft ont i huvudet större delen av eftermiddagen. Vi har i alla fall vart ute i trädgården största delen av dagen, jag gjorde en liten avstickare till ICA när jag hämtade mitt paket från PartyLite och köpte massa goa frukter, sen satt vi i trädgården och hade det mysigt och åt alla dessa festligheter. Banan, kiwi, papaya, ananas (färsk såklart!) & melon! Morbrorn och morfarn var oxå med!


På eftermiddagen har vi vart hemma hos MOR och ätit sååå god mat! Hon hade kycklingfilé & kycklinglårfilé med sviskon, rödkål, brysselkål, morötter, potatis, lingon och brunsås, helt fanatastisk och alla åt som hästar, Albin med!
Till kaffet fick vi grädd/jordgubbstårta och nu sitter jag här och päser, hur mätt och go som helst! Ska faktiskt strax nana, men här kommer lite bilder från eftermiddagen med!



 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0