Ny dag, nya bilder...

Jag sitter här och gäspar, Albin vaknade sådär tidigt och jag var tvungen att gå upp eftersom David hade en bit att köra i morse och då åker han redan vid 6 så det var bara för mig att kliva upp. Jag kröp i och för sig upp i soffan under filten med min HN men Albin vill inte gärna att man sitter där helt själv och läser utan ska då komma och krångla i knäet och så, så det blev väl ingen direkt reda med den läsningen...

Efter frukosten och en snabb kik på DMI radar så tog vi på oss och cyklade bort till mamma-barn gruppen där det var näst sista gången, vi kommer att sakna det, men vi ska fortsätta träffa Karin, Ella & Erik, Emelie & Hugo och säkert Jenny & Elsa! Nästa gång är det sista gången och då ska vi bort till Haborg djur & kul och grilla och ha mys! Jag har gjort en stoor tavla som kom med posten idag som vi ska ge henne tänkte vi!

Efter middagen så åkte jag och Albin bort till ICA, hämtade paket, slängde papper och sen åkte vi bort till Linda och Elina och fikade. Sen tillbaka till ICA och handla och efter det var det redan dax för kvällsmat och sen fick Albin leka lite med sin kreativa sida som ännu är ganska outvecklad då han inte gillar att "pyssla" det händer helt enkelt för lite men jag har kommit på att innan läggdax funkar det rätt bra!



Nu ska jag snart kila ner och sätta mig i soffan bredvid David och kolla på CSI och i morrn ska vi ha frukost-dejt med Camilla & David!

Kommentarer
Postat av: Malin

Tycker allt att han har talanger vad gäller målningen! Mycket färg ska det va!

2009-05-04 @ 21:26:38
URL: http://femifamiljen.bloggagratis.se
Postat av: Eva

Skönt att Pyzen är frisk igen. Har Albin slagit sig på näsan nu ? Tyckte jag såg nåt vid ögat häromdan:)

2009-05-04 @ 22:27:36
Postat av: Mamma

Undrar också över Albins näsa, såg inget där igår?

2009-05-04 @ 23:14:48
Postat av: Charlotte

Jodå, igår när vi var hos farbor Jonas på kalas så stod han på näsan på Jonas skateboard och rev sig på ena sidan, samma sida som ögat såklart så det ser ut som han gått in i en vägg eller nåt!

2009-05-05 @ 07:17:22
URL: http://hemmahosfyrklovern.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0