Resten av veckan då?

Jaha vad har hänt sen sist då... Det har faktisk bara varit jobb och massa förberedelser inför SM:et så jag har inte haft tid att blogga, jag vet att jag har vart saknad och nu när sidvagnssäsongen har dragit igång på allvar så får det bli som det blir.

I måndags efter mitt lilla förmiddagsinlägg så tog vi med mormorn till Fynda och "fyndade"! Jag köpte mig ett par nya skor, rikitgt fina finskor som jag ska "gå in" snart tänkte jag. Mormorn fyndade ett lektält till Albin som han blev överlycklig för!



Efter Fynda åkte vi hem till mormorn som hade gjort en äppelpaj (va annars?) som var ljuvlig och där stannde vi och fikade en sväng!

På tisdagen var Jossan och Svea här och valde bland sina bilder på förmiddagen och på eftermiddagen jobbade jag, liksom hela onsdagen.

I dag har jag varit och pratat med brudparet som jag fått äran att fota i sommar, undertiden var Albin och klarade av sin middagslur hos mormorn och när jag var klar med det åkte jag och stan och tankade, SHIT med bilar där va, var sjutton var det för invasion??
I alla fall så bjöd mamsen på lunch när Albin vaknat och sen stannade vi kvar där i brist på något att göra... Mormorn och Albin bakade en kaka medan jag satt och slötittade lite på tv (behöver jag nämna att jag HATAR att inte ha nåt vettit att göra!), efter fikat kom pappa David och tog sig lite lunch med och sen åkte vi hem och kollade på filmen från igår. David filmade båda starterna och början av heaten så pappsen, brorsan och Joel kom in och kikade med oss, sen hittade vi på nåt!

Jag, David och Albin tog ut våra cyklar ur garaget och tog en liten tur på byn, vi cyklade bort till Höråsens lekplats och gungade (jag och David hade lite hopptävling från gungan till Albins stora förtjusning), åkte rutchkana, gungade på hästarna (jodå, både jag och David red omkring på gunghästarna till Albins ännu större förtjusning, tur att det inte kom någon!), klättrade lite bland "bergen" och gick i skogen innan vi cyklade hemåt och Albin ville stanna på skolan och plocka blommor. När både mamman och pappan tyckte det var onödigt blev han ledsen så vi fick stanna till vid cykelbanan och plocka ett gäng maskrosor... Jag försökte övertala honom att vi minsann har sånna hemma på gräsmattan, men det spelade ingen roll, han skulle ha just dom! Sen kom han ju på att han inte kunde håll i blommorna samtidigt som han cyklar så vi fick lämna kvar dom ändå (phu!).

När vi kom hem gick jag och Albin raka vägen ut i grönsakslandet och lukade medan pappan gick in och ordnade fram kvällsmaten och efter kvällsmaten fick Albin ett välbehövligt bubbelbad och nu sover lillprinsen gott!

I morrn ska jag jobba igen eftersom det är sidvagns SM nästa lördag och jag måste vara ledig då och på söndag ska jag fota en stor familj! Nu ska jag duscha VARMT (har vart lite frusen hela dagen och gått runt i en alldeles för stor och go collegetröja som säkert är bortåt 10 år gammal...) och sen gissar jag att det blir sängen för ögonlocken är så tunga...


Kommentarer
Postat av: Laila

Vilket fint och mysigt tält, där kan lille Albin

mysa med mormor!!!

2009-05-23 @ 11:17:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0