Dumma, dumma fötter!

Ja, nu är det inte vackert här hemma på Sandgatan... Jag går som en gammal, gammal tant.
Som jag skrivit om innan så har jag haft ont i vänster här ett bra tag nu, närmare bestämt sen i början av augusti och det gör mer eller mindre ont hela tiden (oftast mer faktiskt) men jag har lärt mig knepen och oftast startar jag dagen med vänter tå (vilket min massör INTE gillade...) och sen belastar man ju omedvetet högerfoten mycket mer under dagarna.

I förrgår när jag vaknade så hade jag förskräcklingt ont i HÖGER hälsena, kunde knappt gå alls på förmiddagen och eftersom man inte ens är 30 fyllda så är det ju inte så att jag på nåt sätt haltar fram (kanske lite...) utan man försöker ju hålla en god min och på kvällen la jag på aloeliniment och lät det ligga på hela natten och i går morse känndes det mycket bättre, gjorde inte alls lika ont när jag gick, bara när jag hade suttit stilla så kändes dom första stegen men jag kunde nästan röra mig som vanligt! Den enda skillnaden var att igår var hälen mycket mer svullen, varm och alldeles röd.

Vi tog det ganska lugnt i går, började med att hämta mormorn efter frukost och sen åkte vi till Falkenberg och kollade på möbler. Efter det drog vi vidare till Älvsered där vi först bjöd mormorn på lunch och sen shoppade lite! Jag fick (FICK!) en jeanskjol och en kortarmad kofta av min underbara mamms! Ska prova det och lägga ut en bild (om jag kommer ihåg). Vi åkte från Älvsered lagom till fika och hem till oss, (med vägen om Torstorp för ett litet ärende...) där vi satte på kaffe och kikade lite på julkort och annat innan jag körde hem mormorn. På kvällen var det Work-Out. Mamma var lite skeptisk till om jag verkligen skulle gå men har jag bestämt mig för att träna så gör jag det oxå, jag är inte den som hoppar över ett pass, då får det vara VÄLDIGT viktigt! När jag kom dit så rådfrågade jag ju såklart min egen "husläkare" Lotta och hon beordrade mig att absolut inte anstränga hälen, så jag fick sitta och titta på när dom andra körde uppvärmningen (vilket i och för sig är skitroligt!) och sen bara göra dom övningarna där inte hälsenan användes.

Lotta ringde även upp mig senare på kvällen och förklarade hur jag skulle behandla min stackars hälsena så det inte blir värre, för då kan jag tydligen får skador som kanske aldrig blir bra och det vill jag absolut inte! Jag följde hennes "ordinationer" hela kvällen (och natten) igår och jag tror bestämt att svullnaden har gått ner! Det är inte alls lika varmt heller, lite svullet såklart och rött men inte varmt så idag blir det till att sitta still i kassan och i helgen är det ju Wapnö julmarknad och den ska jag på om jag så ska åka rullstol!

Jag och Albin har haft lite morgonmys hemma idag med och det ska vi fortsätta med ända tills pappan kommer och ska köra Albin till dagis.  I morrn hade jag och Albin tänkt oss att bada på morgonkvisten och på lördag åka till Wapnö!


Kommentarer
Postat av: Laila

Hoppas verkligen att det onda du har i hälen skall försvinna,är det hälsporre du har,så läker det ut av sig själv,men det tar tid.

2009-11-19 @ 14:34:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0