Hes...

Minst lika hes idag, när jag vakna fick jag inte fram många ord,
Albin frågade gång på gång "va?" varje gång jag försökte kraxa fram nåt. Så jag gav upp tanken på att vara hemma ganska fort och vid 07.40 satt vi i bilen på vägen till Ullared! Albin var snäll som vanligt och vi tittade och pratade med alla tomtar vi såg. Det är ju som bekant den bästa tiden (enligt mig) någonsin att åka dit på, när dom precis öppnat, knappt nåt folk och väl påfyllt!

Vi var klara runt kvart över 9 så vi gick till bilen med grejerna och sen gick vi tillbaka till Nimo och åt lite frukost. Vi delade på en fralla och jag tog te till min halva medan Albin fick en yoghurt. Vid 10 var vi klara och gick in till Sko-Boo där Albin fick ett par fodrade gummistövlar som vi saknat sen dom han haft har gått sönder, nu köpte vi "riktiga"!



Efter stövelköpet åkte vi hem och Albin lyckades hålla sig vaken hela vägen hem och sen var han inte sömnig mer så vi hoppade över vilan idag och packade upp alla sakerna, röjde upp och dammsugade av lite snabbt innan vi värmde på middagen från igår.

Vid halv 2 gick vi ut och krattade ihop en bamsestor lövhög medan vi väntade på Malin, Loke & Tuva. Vi fortsatte vare ute en bra stund, gick till lekplatsen bakom gamla dagiset, hoppade i löven, cyklade mm innan vi gick in och fikade, det började bli lite kallt ute och jag hade ju eldat varm och gott i huset så pojkarna sprang till sist omkring i bara kalsonger. Vid 17 gav dom sig av och jag & Albin tog oss bort till Ica för lite handling. Sen blev det kvällsmat för lilleman och han var så trött som få och ögonen höll på att slå igen så vi gick upp och förberedde för läggningen. Morfarn kom (pappan jobbade sent...) och då blev det plötsligt mycket piggare igen så jag stack iväg och tränade (Work out) och när jag kom hem var Albin fortfarande vaken! Då hade pappan bara precis kommit hem och Albin hade haft så roligt med morfarn att han inte "hunnit" med att somna. Jag gick upp och la Albin i sängen medan jag duschade och när jag kom ut (typ 4 minuter senare) så snarkade han som en hel karl!

Nu sitter jag uppkrupen i soffan och kollar på Grey´s. Är fortfarande obotligt trött, hostig och skulle förmodlingen inte tränat alls (känner jag nu i efterhand...) idag, men nu är det gjort och jag är nöjd men hoppas verkligen inte att jag förvärrat för mig nu. 


Kommentarer
Postat av: Laila

Vilka bra stövlar du har köpt tll Albin,dom är ju dom bästa som finns.

2009-11-12 @ 10:54:59
Postat av: Angelina

Grymt snygga stövlar får nog ta mig en tur till skobo =)

2009-11-12 @ 21:09:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0