Hjälp med julklapparna..




I går jobbade jag hela dagen och pappan kom hem för att åka och lämna Albin på dagis, det går jättebra nu, han hann inte ens säja hejdå! Jag är rädd att det är jag som är den felande länken...

Fötterna var riktigt dåliga igår så jag fick lov att sitta still i kassan hela dagen, men det går ju bra det med. Idag är det mycket bättre (typiskt eftersom jag tänkte gå till doktorn idag...), hälsporren gör fortfarande ont men hälsenan är inte alls så svullen och röd som igår, det gör inte så ont att gå men det gör ont när jag rör den.

I morse var jag inne i stan en sväng, hade en tid hos osteopaten och sen handlade jag åt mor min som ligger hemma och hostar. Fick för mig att jag skulle gå in på Kvantum när jag ändå var så nära och snopen jag blev när jag skulle gå in och ingången var borta! Men jag gick runt hörnan och där va den ju!

Nu i eftermiddag har jag fått fixat en del med foton (pappan kom hem och skulle åka till tippen och då följde Albin med) och nu ska vi strax fika, Albin har vilat en stund i sin säng medan jag har beställt bilder.

När pappan kommer hem och morfarn kommer för att sitta hos Albin så ska vi i väg på föräldramöte på dagis och det verkar kunna ta en liten stund...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0