Massa mys!


Idag började vi dagen ganska bra, förutom att jag sprang in i en tv (och ingen platt-tv inte, utan en vanlig klumpig sak som någon satt på golvet...), och slog i ena tån så det började störtblöda och den nymera inte har någon hud.

Bortsett från det så kom vi upp i tid och vi hade det riktigt mysigt på morgon med frukost, hela familjen eftersom pappan låg lite efter med papprena så jobbade han hemma på förmiddagen och då passade jag och Albin på att göra klart städningen. Allt fixades ju i går, hade bara golven kvar och jag dammsug som en lite blå här på morgonen och sen fram med moppen, nu luktar det rent må ni tro, härligt!

När vi var klara med då så åkte vi ner till Läjet för att hälsa på min kusin Nettan och hennes barn, Axel & Emma. Axel har precis haft vattenkoppor och Emma fick sina i måndags så vi hoppas att hon skickade med några bacillusker hem, för vattenkopporna vill vi ha nu. Tråkigt såhär innan jul tyckte någon, men det spelar ju ingen roll när det kommer, passar det någonsin? Hur som helst så tyckte Albind et var mycket roligare att leka med Axel och inte ens en kram ville dom små ge varandra så jag har inte så stora förhoppningar om att det funka idag...

Vi snabbade oss hem och sprang in snabbt på ICA och köpte mjölk och sen hem och fixa middagen. Pappan som satt uppe på kontoret var oxå hungrig, men jag hade tagit upp skinkan så det gick fort, fullkornspasta med skinksås och som vanligt åt båda pojkarna som om dom inte sett mat på år och da!

Albin säjer numera till själv när han är trött och vill sova och idag gjorde han det, direkt efter maten skulle han sova och det skulle vara på soffan men snutten och "nallefilten" (en stor fleecefilt som jag fick på Gekås för längesen som har massa Haribo-nallar på).

Medan han sov så tog jag hand om några mail, nu börjar dom ramla in, julkortsbeställningarna och det är nästan det roligaste på hela året! Så om ni har några bra bilder som ni önskar få julkortsförslag på så skicka ett mail!

Jag hann ganska mycket på den stunden och när jag sen fick liv i honom (vilket fortfarande är bland det svåraste som finns!) så satt vi en stund i soffan och bara gosade innan det var dax att börja med fikan. Pappan kom oxp hem och fikade mellan jobben... Men sen efter fikan blev vi så rastlösa!! Vad skulel vi hitta på!?!

Ringde desperat till mormorn och undrade om hon var jättesjuk eller om vi kunde komma en stund och umgås och det gick bra. Albin goasade lite med Asta, mormorn hängde upp julgardinerna och jag satt mest och njöt av att slippa vara själv (rysliga känsla, att inte ha någon att prata med eller umgås!).



Nu ikväl skulle jag igentigen vart på Work-Outen och jag är verkligen inte den som hoppar över en vecka men till och med jag har sett mig besegrad av fötterna idag... Hälsporren är värre än någonsin men hälsenan är bättre, där emot får jag ju inte på mig skor för den där jäkla tån jag slog i tv:en i morse, så det blev till att stanna hemma.

Tur i oturen var väl det för David (som lovade dyrt och heligt att han skulle vara hemma till senast 18.15) ramlade inte in hemma innan kvart i 7 och då var det ju ändå försent. Nu har alla grabbarna (David, pappa & brorsan) stuckit iväg på badminton, Albin liger och sover gott i sin säng och jag ska gå en trappa ner och kolla på Greys!

I morrn ska jag faktiskt försöka mig på dagislämningen (har lite ont i magen, för nu vet jag ju att det går bra och om det inte gör det nu så är det ju mig det är fel på!) och sen ska jag jobba kvällen!


Kommentarer
Postat av: lina

har du fått ngt att ha i skorna för hälsporren?

Har du tid så sväng förbi imorgon så kan du få låna de jag fick, underbara gelkuddar som garanterat tar bort den mesta smärtan!

2009-11-25 @ 21:21:27
URL: http://secretmom.blogg.se/
Postat av: Angelina

Skulle han få några koppor så får du hemskt gärna komma o hälsa på .. =) vi har försökt två gånger nu men de har inte blivit några koppor än o de kan ju faktiskt vara skönt att ha de färdigt

2009-11-25 @ 21:48:12
Postat av: Malin

Inget fel på dig inte, men barn känner av de vuxna runt sig mer än man tror. Albin känner nånstans att du är osäker (hur mycket du än försöker att inte visa det) och då testar han dig än mer... Så hur svårt det än känns så LE, se GLAD ut, säg HEJDå och gå. Jag vet det gör ont i hjärtat (även på mig när jag lämnar min hjärtegryn och de är ledsna), men jag vet oxå, som arbetande i förskolan, att det tar nån minut bara innan de är glada igen, oftast räcker det att föräldern stängt dörren efter sig!



Så bit ihop, det kommer gå bra!!! Tro på dig själv!!!



Kram

2009-11-25 @ 22:03:02
URL: http://femifamiljen.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0