Sidvagnsföreningens årsfest!

Den festen ägde rum i går på Ästad gård och det var jätteroligt! Vi var ju inte så många som vi brukar vara och vad det beror på har jag ingen aning om men vi var ett 50-tal glada sidvagnsentusiaster som fick mat, dryck och underhållning på hög nivå!

Albin var hos farmorn och hade det hur bra som helst med henne och faster Lina. Vi började redan vid 11 i går, jag hämtade upp Magnus och vi åkte upp till Ästad och mötte upp Louise. Vi kikade runt överallt och färdigställde konferenslokalen medan det började ramla in medlemmar från landets alla hörn (nja, det var väl kanske att ta i, men från Kungälv och ner till södraste skåne...).

Vi hade möte med medlemmarna medan män/fruar mm tog igen sig i undervattensbastun och tillhörande relaxavdelning (ja, lite avis är jag...)

undervattensbastu på Ästad Gård


Vi var klara vid 4 och efter att ha checkat av en del grejer så åkte jag hem och duschade, gav katterna mat, hämtade Davids tandborste och fixade mig fin för kvällens fest. Mamma och pappa följde oxå med, första gången för mamma, och hon gjorde succé på dansgolvet (pappa med såklart!)! Vi fick fantastik mat och underhållning, både av bandet och av allas våran egen Christofer Liljegren...

Vi hade en kanonkväll och det var skönt att komma hem och få sova i sin egen säng i natt. Jag vaknade vid 7 och kunde inte riktigt somna om (varför kan man inte det när man har chansen?), men låg och drog mig till 8.
David satte på en film efter frukosten och jag åkte och hämtade den efterlängtade sonen i Grimeton. När jag var där uppe så ringde brorsan och behövde lift hem från Ästad så jag och Albin åkte upp och hämtade honom och nu sover Albin gott i soffan bredvid mig, men han ska snart väckas och så ska vi äta lunch. David är ute och grejer på garaget och jag tar det faktiskt ganska lungt just nu efter denna hektiska vecka, men jag ska nog hitta på nåt att sysselsätta mig med i eftermiddag!

Jag tog lite bilder i går men jag har inte kollat på dom än, så jag vet inte om det blev nåt att ha, kanske visar er någon bild i eftermiddag/kväll.


Kommentarer
Postat av: Mamma

Jätteskoj var det!

2009-11-01 @ 13:01:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0