Tappat inspriationen...

Fullständigt! Sitter och photoshoppar lite och tänkte börja knåpa ihop ett julkort men jag har inte den rätta gnistan idag märker jag. Skulle nog igentligen legat i soffan, under en filt med en kopp te och kurerat mig men det är ju så mycket man måste passa på att göra när Albin inte är hemma!

Han är förövrigt med pappan och hälsar på farfarn så jag fick lite tid i fred, men jag verkar ju inte få nått vettigt gjort! Har slagit in 3 julklappar till och sen satte jag mig här men jag kan inte komma på hur jag vill ha det!

I morse var vi på mammabarngruppen och när vi kom hem så somnade Albin och jag fick gjort en massa grejer men har fortfarande en del kvar, måste snart ta tag i mina uppdrag som kassör i SCF...

Nu tror jag faktiskt att jag ger upp framför datorn för idag och kryper upp i soffan och kurerar denna envisa förkylningen som för dagen lagt beslag på rösten så jag låter som en kraxande kråka!


Kommentarer
Postat av: Laila

Ta du och vila dig i form från din förkylning!

2009-11-10 @ 19:28:09
Postat av: Lina

Tycker du verkar göra så himla mycket ändå, du kan behöva lägga dej ner och vila lite... Sätt på en film när du ändå ligger i soffan och dricker the under filten...

2009-11-11 @ 13:58:13
URL: http://linagson.blogspot.com
Postat av: Nina - Glamourmamman

Krya på dig du också!

2009-11-11 @ 14:14:08
URL: http://glamourmamman.blogg.se/
Postat av: lina

usch, hoppas verkligen att du mår bättre snart!

Tänker på dig, kramar

2009-11-11 @ 19:26:23
URL: http://secretmom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0