Åkulla!

Idag har vi äntligen vart i Åkullla och hälsat på Sara, Hannes & Lina! Det gör vi alldeles för sällan, barnen leker jättebra ihop, alla 3 faktiskt och jag och Sara har alltid jättemycket att vädra!



Efter att ha vart inne några timmar så gick vi ut, gosade med hästarna (♥SAKNAR♥), fotade och barnen byggde "läger" och lekte i sandlådan! Vi höll på tills det var kolsvart ute och när jag hjälp till att ta in alla 10 hästarna så åkte vi hem!

Jag fick en bra bild på Sara som man brukar se henne, ute bland hästarna med en telefonlur i örat...



Albin var jättetrött efter en hel dag med lek och bus så han somnade gott redan vid 7. Jag och David sitter och kollar på Tinas Cookalong, men varsin skål fruktsallad och lite vanilj kesella i soffan framför brasan. Jag har precis duschat och faktiskt redan hoppat i nattlinnet...

I dag på förmiddagen var vi på 3-års kontrollen på BVC. Albin klarade alla "tester" galant, det var kort med massa olika motiv på, han klarade alla utom pottan, men det tyckte hon i och för sig inte var så konstigt, han har ju aldrig suttit på någon. Han kunde rita, räkna, hoppa och massa annat. Kurvorna ser precis lika dana ut som alltid, med andra ord, han följer dom slaviskt. Idag 96 cm lång och 15,6 kg tung!

I morrn ska vi till dagis för första dagens inskolning!


Kommentarer
Postat av: Malin

DEt kommer gå utmärkt för er båda! Vet inte hur mycket info ni fått inför inskolning, men vi brukar tipsa våra föräldrar om att vara "tråkiga", att det är vi personal som ska vara roliga och leka och va glada och locka barnen! Var med och var en trygghet, men låt personalen visa på leksakerna och lekarna!



Ni fixar detta. Håller tummar och tår! kram

2009-10-26 @ 21:58:17
URL: http://femifamiljen.bloggagratis.se
Postat av: Pia

Det kommer att gå såååå bra imorgon på fsk.

Albin kommer att ha så mycket att berätta för mormorn när han kommer hem :)

Ha en bra första dag.

2009-10-26 @ 22:02:32
Postat av: Alexandraida

Hej jag har nu lösenords skyddat min blogg du kan maila mig på [email protected] så skall du få mitt lösen.

Kram

2009-10-27 @ 19:29:13
URL: http://alexandraida.blogg.se/
Postat av: Alexandraida

kom du in utan lösen

2009-10-27 @ 20:48:54
URL: http://alexandraida.blogg.se/
Postat av: Alexandraida

Jaha hihi.

Gulligt av dig =)

2009-10-27 @ 21:23:50
URL: http://alexandraida.blogg.se/
Postat av: Ullis

Vad kul att det går bra med dagis. Håller med Malin, stanna i bakgrunden, låt det inte bli för familjärt annars kan det lätt komma som en chock att man en dag ska va där själv. Om man blir ledsen, försök att få fröken att trösta, ha med ett gosedjur att ha på hyllan för vila och tröst, kanske stanna inne medans barnen går ut. Snart kommer du få gå en sväng och komma tillbaka efter en stund. Albin är ju så stor att du nu kan förklara för honom vad dagis innebär och att han kommer få vara där själv med sina kompisar och att mamma sen kommer och hämtar. Det kommer nog gå kanon.

2009-10-28 @ 17:48:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0