Albin 3 år!


Vi lyckades faktiskt väcka honom! Han blev överraskad och fattade först inte att det var han som fyllde år, men han tyckte det var toppen att få sitta i mammas & pappas säng och öppna paket, sen hade vi lite mys och kollade på den nya filmen han fick, Alla vi barn i Bullerbyn!

Efter frukosten åkte vi bort till jobbet, vi skulle fota lite nya grejer som Inger och Sandra tagit fram. En jultallrik, julsmörgåstårta, julstubbe, delikatesskorgar mm. Så här fint blev det!



Vi var säkert på jobbet i 1½ timme innan vi kom hem, men då fick vi handlat hem en hel massa nödvändigt. Albin somnade gott när han kom hem och la sig i soffan så jag fick röjt undan det värsta eftersom Martina, Molly och Lotus var på väg! Av familjen Eklöw/Elg fick Albin en jättefin målarbok och tuchpennor.



Vi gjorde mormorns goda fiskgryta till lunch och Albins farfar dök upp lagom till lunchen och gjorde oss sällskap.
Efter lunchen fick jag förberett fruktsalladen, vispat grädde, garnerat kladdkakan och diskat undan innan mormorn kom. Hon hade med paket och där i var det pengar, en sked som han samlar på och en stor bok med massa djur och fordon i, mycket poppis!

Efter bara en liten stund dök Anna, Noa & Ella oxå upp och gjorde oss sällskap till fikat. Albin fick en jättefin brandbil/räddningsfordon från Duplo.



Efter fikat var det full fart på barna, ute och inne och lite till ute. Vi passade på att ta med Lotus ut på en promenad och sen fick han hälsa lite på barnen innan dom åkte hem.


När Martina, Molly, Lotus, Mormor, Anna, Ella & Moa åkte hem så tog vi det lite lugnt en stund, målade lite i den nya målarboken och inväntade Pappan, farmor och Faster Lina.


Faster hade med sin en jättestor paket och i den låg en "pös"! Den var en riktig hit, han lekte med den hela tiden medan dom var kvar här och fikade!

Eftersom det är onsdag så var det Work-Out för min del idag och när jag kom hem så åkte David, Albin hadde slocknat efter en hård dag med massa härligt firande, gissa vart han somnat någonstans?



Tror vi har en ny favvo på G!

Nu ska jag gå en trappa upp och sova gott, i morrn är det jobbe igen, men det är inte fören vid 14.00 så vi ska ge oss ut och promenera på morgonen!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Han fick väl en bra 3-årsdag ser det ut som. Och en pös! Dom är ju så sköna att sitta (somna) i!

2009-10-21 @ 22:37:45
Postat av: Andréa

Filippa fick "samma" sackosäck när hon fyllde 3 nu, fast en rosa då såklart :-)

Grattis igen t Albin!!

2009-10-21 @ 22:50:15
Postat av: Göran

En trött Albin efter allt ståhej,tror knappast han fattat vad som hände idag,va tusan kom alla med paket till mig för,ja dom fattar mer än man tror.Julmat redan,men visst ser de smarrigt ut,jultalriken skulle slinka ner med ett leende,tror du att du får vara med i ICA-reklamen framåt jul,du dom vet mer än dom vet.

Inga griller i "Hovvet" nu men dom är på turne!

De gäller att styra dom rätt,små butiker skall också vara med?

2009-10-21 @ 22:56:47
Postat av: Laila

Det såg ut som Albin var nöjd med sin födelsedag.Pösen kommer han att ha stor användning av,både som säng,och TV fåtölj!

2009-10-22 @ 15:13:20
Postat av: Alexandraida

Grattis Albin

2009-10-22 @ 17:51:39
URL: http://alexandraida.blogg.se/
Postat av: Ullis

Vilken go puff, var köper man sån?

2009-10-22 @ 20:27:55
Postat av: Emelie

Han är en sån sötnos!

2009-10-23 @ 10:47:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0